nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kempen Norma Baharu, usaha berterusan kekang COVID-19

6 OGOS: Kerajaan akan melancarkan Kempen Pembudayaan Norma Baharu yang akan dirasmikan oleh Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin pada Sabtu ini di Kompleks Sukan Pagoh, Johor.

Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, pada masa yang sama, Perdana Menteri akan melancarkan Logo dan Tagline kempen ini bagi mengajak masyarakat mengekang penularan COVID-19 yang masih menjadi ancaman di peringkat global.

“Turut dilancarkan Buku Pembudayaan Norma Baharu yang dikeluarkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM),” katanya dalam sidang akhbar di Parlimen hari ini.

Sementara itu, Ismail Sabri berkata, semua parti dan calon yang bertanding dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Slim dibenarkan membuka bilik gerakan sepanjang tempoh kempen sehingga hari mengundi.

Namun beliau berkata, parti dan calon perlu memastikan bilik gerakan terbabit berdaftar dengan Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) untuk pemantauan.

Beliau berkata, pengurusan dan petugas di bilik gerakan juga perlu mematuhi prosedur operasi standard (SOP) ditetapkan SPR dan ini adalah antara penambahbaikan terhadap garis panduan yang diguna pakai pada PRK DUN Chini sebelum ini.

“Mesyuarat Khas Menteri-menteri Mengenai Pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) semalam bersetuju dengan cadangan Garis Panduan yang diguna pakai ketika PRK DUN Chini untuk diguna pakai pada PRK DUN Slim.

“Ada beberapa penambahbaikan Garis Panduan itu seperti kempen dan ceramah hanya dibenarkan di kawasan tertutup atau di kawasan berpagar saja bagi memudahkan proses pemantauan serta pemeriksaan suhu badan.

“Jumlah kehadiran perlu mengikut keluasan kawasan dengan penjarakan fizikal dan tidak boleh melebihi 250 individu pada satu-satu masa,” katanya pada satu sidang media hari ini.

SPR menetapkan PRK DUN Slim pada 29 Ogos ini. Ia menjadi PRK kedua diadakan ketika tempoh PKP selepas PRK DUN Chini pada 4 Julai lalu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.