nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tak nampak hala tuju parti baru Tun M

8 OGOS: Penubuhan parti baharu Tun Dr Mahathir Mohamad tidak akan menggugat perjuangan parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU).

Menteri Besar Perak, Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu berkata, semangat ahli BERSATU masih kekal utuh dan setia bersama kepemimpinan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin, yang terbukti mempunyai kebolehan meneraju negara.

“Saya tidak nampak hala tuju perjuangan (parti baharu), kerana hari ini parti kita dah ada dalam kerajaan dan Perdana Menteri juga, daripada BERSATU.

“Kalau berkenaan perjuangan, pada saya kita nak bernaung kat mana, atas kapasiti apa pun boleh. Tak semestinya kita ‘berimamkan’ Tun Mahathir, baru perjuangan kita diterima Allah S.W.T.

“Saya kira banyak pemimpin lain. Muhyiddin pun seorang imam (pemimpin) yang kita boleh kita ikuti,” katanya pada sidang media selepas merasmikan Persidangan Bahagian Bersatu Terengganu, hari ini.

Yang turut hadir, Pengerusi Badan Pimpinan BERSATU Terengganu, Datuk Razali Idris.

Ahmad Faizal yang tidak dicabar untuk jawatan Timbalan Presiden BERSATU mengulas keputusan Dr Mahathir yang juga Ahli Parlimen Langkawi menubuhkan parti baharu dan akan mendukung dasar BERSATU yang asal.

Ahmad Faizal tidak menolak kemungkinan akan ada ahli BERSATU keluar parti kerana ditawarkan jawatan lebih tinggi dalam parti baharu atau dalam kalangan bekas pemimpin bahagian yang tewas dalam pemilihan peringkat bahagian awal tahun ini.

“Hari ini pemimpin kita sudah diterima oleh rakyat, maka tidak ada alasan untuk kita tinggalkan parti dan Perdana Menteri,” katanya yang turut menepis tohmahan BERSATU sudah tersasar daripada asas perjuangan menentang amalan kleptokrasi.

Sementara itu, Razali berkata Bersatu Terengganu menjangkakan 10 peratus daripada kira-kira 15,000 ahlinya akan keluar parti dan menyertai parti baharu.

Bagaimanapun beliau menyifatkan perkara itu adalah masalah biasa dan tidak akan menjejaskan BERSATU di Terengganu.

“Saya jangka 10 peratus ahli akan keluar, tetapi bukan dalam kalangan mereka yang memegang jawatan tinggi dalam parti,” katanya. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.