nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Penyebar berita palsu kematian Pak Lah bakal terima padah

9 OGOS: Pegawai Khas Tun Abdullah Ahmad Badawi, Datuk Jefridin Atan hari ini berkata, beliau sendiri akan membuat laporan polis terhadap mesej tular palsu yang mengaitkan kematian bekas Perdana Menteri itu. 

Memetik laporan BERNAMA, Jefridin berkata, beliau memandang serius berkenaan mesej tular berkenaan dan akan menghadirkan diri untuk membuat laporan polis pagi esok di Ibu Pejabat Polis (IPD) Daerah Putrajaya.

“Perkara ini tidak boleh dibiarkan, mesej tular palsu ini adalah fitnah semata-mata dan menyusahkan rakyat. Sepatutnya rakyat memohon doa agar Pak Lah (Tun Abdullah Ahmad Badawi) panjang umur dan sihat sejahtera di samping keluarga.

“Kematian bukan isu yang boleh dimainkan. Saya akan serahkan kepada polis untuk membuat siasatan lanjut tentang perkara ini,” katanya ringkas kepada BERNAMA. 

Sementara itu, bekas setiausaha akhbar Abdullah, Teoh Ai Hua ketika dihubungi berkata, beliau berkesempatan  berjumpa dengan Pak Lah di kediamannya baru-baru ini. 

“Pak Lah sihat sahaja ketika saya berjumpa tempoh hari, saya pun tidak faham kenapa rakyat menularkan mesej tidak benar ini. Janganlah berbuat demikian,” katanya.

Hari ini, sekali lagi netizen dihidangkan dengan berita palsu menerusi penularan tangkap layar paparan Facebook yang mengaitkan kematian Pak Lah.

2 Ogos lepas, mesej yang sama turut digembar-gemburkan dan Jefridin yang mewakili Pejabat Tun Abdullah Ahmad Badawi menafikan berita tular berhubung keadaan kesihatan bekas pemimpin negara itu  dan menyatakan Pak Lah berada dalam keadaan sihat. 

Abdullah, 81, adalah Perdana Menteri Malaysia kelima dari tahun 2003 hingga 2009. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.