nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PRN Sabah: BN sedia runding dengan Bersatu

9 OGOS: Barisan Nasional (BN) sedia berunding dengan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) bagi menentukan pembahagian kerusi Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah.

Setiausaha Agungnya, Tan Sri Annuar Musa berkata BN, menyambut baik kesediaan Bersatu mengurangkan jumlah kerusi yang akan ditandingi dan kedua-dua parti akan memastikan kerjasama baik di antara mereka berterusan.

“Saya mengalu-alukan kenyataan Setiausaha Agung Bersatu (Datuk Seri Hamzah Zainudin) bahawa mereka bersedia bertanding sejumlah kerusi yang lebih rendah dari apa yang digembar-gemburkan sebelum ini. Insya-Allah kita akan berunding secara berlapang dada.

“Apa yang menjadi keutamaan ialah mengukuhkan penyatuan bagi membolehkan agenda rakyat disempurnakan,” katanya menerusi ciapan dalam Twitter hari ini.

Semalam, Hamzah menyatakan kesediaan Bersatu untuk berkompromi dengan rakan sekutu dalam Perikatan Nasional (PN) berhubung agihan kerusi dalam PRN Sabah.

Dalam pada itu, Annuar menyifatkan parti baharu yang bakal ditubuhkan oleh bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad sebagai usaha menjadi dinasti keluarganya.

“Banyak juga parti politik terbentuk untuk membela dan mempertahan legasi dan ego individu, tidak kurang untuk menjaga dinasti dan keluarga. Rakyat cuma pelapik dan alasan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.