nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sekatan pergerakan di Auckland , New Zealand lapor kes baru

12 OGOS: Selepas 100 hari tiada kes baru COVID-19, New Zealand kembali mencatatkan penularan jangkitan tempatan virus itu, sekali gus menguatkuasakan perintah larangan keluar rumah di Auckland.

Perdana Menteri, Jacinda Ardern, berkata empat kes baharu dikesan membabitkan satu keluarga di Auckland daripada sumber jangkitan yang tidak diketahui.

“Selepas 102 hari, kita merekodkan empat kes baharu COVID-19 yang berada di luar zon pengasingan atau pusat kuarantin. Kita sudah berusaha keras untuk membendung perkembangan baharu ini.

“Bagaimanapun kita sudah mengatur rancangan dan bersedia untuk menghadapinya,” katanya.

New Zealand sebelum ini mendapat pujian global berikutan kejayaannya membendung penularan jangkitan virus itu.

Sehingga hari ini, Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) memuji New Zealand sebagai negara contoh berikutan berjaya menghapuskan penularan jangkitan dalam kalangan rakyatnya.

New Zealand hanya merekodkan 22 kematian di negara yang mempunyai 22 juta penduduk dan tidak mencatatkan sebarang penularan tempatan sejak 1 Mei lalu.

Susulan itu, negara terbabit kembali menjalani norma kehidupan seperti biasa tanpa perlu melakukan penjarakan sosial selain acara sukan dan budaya boleh ditontoni orang ramai.

Auckland akan menguatkuasakan perintah berkurung sekurang-kurangnya untuk tempoh tiga hari bermula esok dan beberapa sekatan seperti penjarakan sosial akan dikembali dilaksanakan di seluruh negara.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.