nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Azizah kecewa Warisan enggan sokong PN

13 OGOS: Keengganan kerajaan negeri Sabah yang diperintah Parti Warisan Sabah (Warisan) menyokong kerajaan Perikatan Nasional (PN) dianggap sesuatu yang mengecewakan.

Ahli Parlimen Bersatu Beaufort, Datuk Azizah Dun berkata, sokongan Ketua Menteri Sabah merangkap Presiden Warisan, Datuk Seri Mohd Shafie Apdal terhadap kerajaan PN di peringkat Persekutuan merupakan asas utama yang dapat memberi manfaat positif untuk rakyat di negeri itu.

AZIZAH MOHD DUN

“Sebenarnya banyak perkara perlu dilaksanakan dan rakyat sentiasa menanti-nantikan. Kita sebagai pemimpin kena fikirkan untuk rakyat kerana jika jika tiada sokongan rakyat tidak guna ada dekat sini jika kita tidak berjuang untuk rakyat.

“Kita kecewa dengan Warisan tidak bersama dengan kita kerana saya yakin asas menjadi pemimpin di persekutuan dan negeri kita mahu majukan tempat kita dan kena seiring dengan kerajaan dapat berikan kepada rakyat. Jangan fikir diri kita tetapi biar rakyat yang menentukan,” katanya ketika membahaskan usul Rang Undang-Undang Perbekalan (Penguntukan Semula Peruntukan Perbelanjaan) 2020 dalam sidang Dewan Rakyat, hari ini.

Terdahulu, Ahli Parlimen BN Kimanis, Datuk Mohamad Alamin ketika mencelah membangkitkan persoalan tentang keperluan kerajaan negeri Sabah untuk sehaluan dengan kerajaan Persekutuan bagi memastikan pembangunan di negeri itu berjalan lancar.

Azizah menambah, pihaknya juga akan memastikan Sabah senada dengan PN selepas Pilihan Raya Negeri (PRN) diadakan tidak lama lagi.

Sementara itu, Ahli Parlimen PAS Setiu, Shaharizukirnain Abd Kadir ketika mencelah perbahasan Azizah membangkitkan tentang sikap pihak tertentu yang bercakaran dalam memilih calon Perdana Menteri.

Aziah menyatakan kesyukuran kerana negara ini telah dianugerahkan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin yang berjaya menerajui Malaysia dengan baik ketika dunia menghadapi COVID-19.

“Nampak cerdik, bijaksana dan penuh simpatinya pada rakyat dapat ditangani dengan sebaik mungkin,” jelasnya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.