nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

600 polis kawal penamaan calon PRK DUN Slim

14 OGOS: Polis Diraja Malaysia (PDRM) akan menempatkan lebih 600 pegawai dan anggotanya pada hari penamaan calon bagi Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Slim esok.

Ketua Polis Daerah Mualim, Superintendan Sulizmie Affendy Sulaiman berkata,  pihaknya juga akan menutup sementara laluan masuk ke tempat penamaan calon di Majlis Daerah Tanjong Malim (MDTM) di sini bermula jam 6.30 pagi sehingga selesai proses penamaan calon.

Menurut beliau, perkara ini dilaksanakan bagi memastikan segala proses berjalan dengan lancar. 

“Penutupan itu membabitkan simpang masuk ke MDTM dari Jalan Persekutuan berhadapan Petronas Behrang 2020 dan laluan masuk ke MDTM melalui Jalan Wawasan Mesra Perdana.

“Polis telah menetapkan laluan masuk ke pusat penamaan calon bagi BN adalah melalui Jalan Wawasan Mesra Perdana manakala bakal calon lain yang bertanding boleh menggunakan laluan di Jalan Persekutuan,” katanya pada sidang media di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Muallim,hari ini.

Dalam pada itu, Sulizmie memberitahu,dua sekatan jalan raya juga akan dibuat di Jalan Persekutuan di Kilometer 117 menghala Selatan dan Kilometer 121 arah Utara bagi mengelak sebarang aktiviti perarakan dan berkumpul oleh penyokong parti yang bertanding.

Beliau menambah, sepanjang proses penamaan calon esok, segala aktiviti berkumpul dan perarakan oleh penyokong parti adalah tidak dibenarkan di mana-mana tempat.

“Kita hanya membenarkan tiga orang sahaja iaitu calon, seorang pencadang dan seorang penyokong masuk ke pusat penamaan calon sebagaimana ditetapkan prosedur operasi standard (SOP) pencegahan Covid-19 bagi pelaksanaan PRK dikeluarkan Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR).

“Sekiranya berlaku keadaan tidak terkawal, kita tidak akan teragak-agak mengambil apa juga tindakan yang perlu untuk menyuraikan kumpulan ini menerusi pasukan-pasukan petugas yang ditempatkan termasuklah peronda polis (MPV) dan Unit Rondaan Bermotosikal (URB),” katanya.

Sementara itu, beliau turut mengingatkan kepada parti bertanding agar mendapatkan kebenaran dan permit polis bagi sebarang aktiviti ceramah dan kempen pilihan raya ini.

Beliau berkata, bilik gerakan pilihan raya daerah dan kontinjen juga telah diaktifkan bermula 8 pagi tadi sehinggalah berakhir hari pengundian nanti.

“Hanya ceramah dan kempen secara bergerak menggunakan kenderaan sahaja yang memerlukan permit polis manakala kempen rumah ke rumah sekadar perlu mematuhi SOP ditetapkan dan mencatat rumah-rumah yang dikunjungi sebagai langkah awal pencegahan,” katanya.

Terdahulu, daripada 23,094 pengundi berdaftar di DUN Slim, seramai 277 anggota polis akan terlibat pengundian awal yang dijadualkan 25 Ogos ini di IPD Muallim.

Setakat ini, PRK DUN Slim dijangka melibatkan pertandingan dua penjuru antara calon BN, Mohd Zaidi Aziz dan calon Bebas, Amir Khusyairi Mohamad Tanusi yang mewakili Pejuang yang merupakan parti baharu pimpinan Tun Dr Mahathir Mohamad.

SPR menetapkan PRK DUN Slim diadakan pada 29 Ogos dengan hari penamaan calon pada 15 Ogos dan pengundian awal pada 25 Ogos berikutan kematian penyandangnya, Datuk Mohd Khusairi Abdul Talib, 59, pada 15 Julai lepas.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.