nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Palestin kecam perjanjian UAE dan Israel

14 OGOS: Presiden Palestin Mahmoud Abbas menyuarakan pendiriannya menolak pengumuman mengenai perjanjian Emiriah Arab Bersatu (UAE) yang mahu memulihkan hubungan diplomatik dengan rejim Israel, lapor agensi berita Anadolu. 

Beliau berkata demikian dalam perbualan telefon dengan ketua politik Hamas, Ismail Haniyeh.

Haniyeh pula menegaskan mengenai sokongannya kepada kepemimpinan Palestin. 

“Kami semua bersama presiden yang berpegang teguh pada penubuhan negara Palestin berdaulat dengan Baitulmaqdis sebagai ibu negara,” kata Haniyeh, menurut satu kenyataan agensi berita WAFA. 

“Haniyeh menolak semua deklarasi dan keputusan sepihak yang bertujuan untuk menghapuskan hak Palestin dan mencabuli resolusi antarabangsa,” kata kenyataan itu.

Presiden Donald Trump mengumumkan kesepakatan itu sebagai langkah mencegah pemilikan paksa Israel terhadap sejumlah besar wilayah Tebing Barat yang diduduki.

Kenyataan bersama Amerika Syarikat (AS), UAE dan Israel mengatakan kejayaan hubungan “diplomatik bersejarah ini akan mengukuhkan lagi keamanan di rantau Asia Barat dan menjadi bukti kepada diplomasi serta visi berani ketiga-tiga pemimpin.”

Tiga pemimpin itu merujuk kepada Trump, Putera Mahkota Abu Dhabi, Mohammed bin Zayed al-Nahyan dan Perdana Menteri Israel Benjamin Netanyahu.

Menurut kenyataan itu, “Israel akan menangguhkan pengumuman kedaulatan yang digariskan dalam Visi Presiden untuk Perdamaian dan menumpukan usahanya kepada meluaskan hubungan dengan negara lain di dunia Arab.”

AS, Israel dan UAE yakin mungkin ada pemulihan hubungan diplomatik dengan negara lain selepas ini dan akan bekerjasama untuk mencapai tujuan ini. 

Pengumuman itu menjadikan UAE negara Teluk Arab pertama serta yang ketiga, selepas Mesir dan Jordan, menjalin hubungan diplomatik dengan Israel.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.