nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Penyertaan Bersatu kukuhkan lagi kerjasama

15 OGOS: Muafakat Nasional yang mendokong kerajaan Perikatan Nasional (PN) diyakini memperoleh kemenangan besar pada Pilihan Raya Umum (PRU) akan datang selepas Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) bersetuju untuk menyertai gabungan tersebut.

Penganalisis politik Universiti Utara Malaysia (UUM), Dr Kamarul Zaman Yusoff berkata, dengan penyertaan Bersatu yang dipimpin oleh Perdana Menteri sudah pasti akan memperkukuhkan lagi sokongan di kalangan rakyat terhadap Muafakat Nasional.

Dr Kamarul Zaman Yusof

“Pengumuman ini akan menguatkan lagi Muafakat Nasional yang kini akan membolehkan mereka menguasai PRU yang akan datang dengan kerusi yang jauh lebih besar berbanding PRU14 yang lalu.

“Mereka boleh memperolehi kemenangan besar yang mungkin boleh capai sehingga ke tahap dua pertiga majoriti kalau tak sampai pun pasti akan memperoleh kemenangan selesa yang membolehkan mereka membentuk menjadi kerajaan,” katanya ketika dihubungi PN BBC Portal, hari ini.

Terdahulu, Presiden Bersatu, Tan Sri Muhyiddin Yassin mengumumkan bahawa Majlis Pimpinan Tertinggi Bersatu telah bersetuju untuk mentertai Muafakat Nasional yang mendokong Perikatan Nasional sebagai gabungan besar atau the grand coalition.

Beliau mengumumkan perkara itu ketika menyampaikan perutusan khas sempena Persidangan Srikandi, Armada dan Bahagian Bersatu 2020 hari ini yang menyatakan penyertaan parti itu dalam satu Jemaah menerusi MN akan dimuktamadkan dalam masa terdekat.

Dalam pada itu, Kamarul Zaman memberitahu pengumuman yang dilakukan Perdana Menteri itu membuktikan keikhlasan Bersatu untuk menjalinkan kerjasama kukuh bersama UMNO dan Pas dalam memperkuatkan lagi dasar dan perjuangan Muafakat Nasional.

“Ini akan lebih meyakinkan UMNO dan Pas mengenai ketulusan Bersatu untuk bersama mereka. UMNO dan Pas ini telah wujud sebelum Perikatan Nasional ditubuhkan. Jadi sudah tentu kerjasama antara mereka akan jadi lebih kuat.

“Bersatu sertai Muafakat Nasional juga pasti akan menguatkan lagi kerjasama di antara mereka kerana sudah lama ahli-ahli akar umbi menerima kerjasama di antara mereka,”katanya.

Sementara itu, Kamarul Zaman menambah, pihaknya yakin ahli di peringkat akar umbi bersetuju dengan tindakan yang dilakukan oleh majlis Pimpinan Tertinggi Bersatu dalam memastikan kedudukan parti itu untuk bersama kerajaan.

“Saya tak rasa ahli-ahli ini tidak bersetuju kerana mereka sedar mereka memerlukan sokongan daripada UMNO dan Pas. Tidak ada masalah seperti disebut Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang di mana persetujuan telah dibuat bahawa satu lawan satu.

“Di samping Tan Sri Muhyiddin Yassin akan kekal menjadi Perdana Menteri. Jadi, tidak ada masalah untuk ahli Bersatu menerima keputusan ini,” katanya. -Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.