nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Gara-gara ayam berkokok awal pagi, pemilik didenda

17 OGOS: Seorang lelaki berusia 83 tahun terpaksa menanggung padah apabila dihukum denda 166 euro (RM824) kerana sengaja membiarkan ayam jantannya berkokok pada awal pagi sehingga mengganggu jiran tidur.

Media antarabangsa melaporkan, tertuduh, Angelo Boletti merupakan pesara awam di Castiraga Vidardo, wilayah Lombardy, sebuah bandar kecil terletak 373 kilometer dari ibu kota Itali, Rome.

Beliau memiliki seekor ayam bernama Carlino yang didakwa berkokok dengan lantang dari seawal pukul 4.30 pagi, sekali gus mengakibatkan ramai tetangganya terkejut dan terjaga dari katil.

Berang dengan perkara itu dan bimbang berlarutan, mereka membuat aduan kepada pihak polis yang kemudian memantau haiwan tersebut sebelum merumuskan kokokannya dinilai bermula terlalu awal.

Carlino diakui berkokok sejak 4.30 pagi berterusan hingga jam 6 pagi, selain tidak mengikut peraturan setempat yang menetapkan haiwan peliharaan dijaga pada jarak minimum 10 meter dari rumah jiran.

Setelah didapati berlaku perlanggaran peraturan, pihak polis tempatan mendenda Boletti sebagai pemilik sah Carlino atas kesalahan pelik itu yang mungkin kes pertama seumpamanya di Itali.

“Saya tidak dapat berkata-kata. Peraturan apakah ini? Mereka boleh sahaja memberitahu saya mengenai isu jarak. Saya tidak faham!” katanya kepada wartawan akhbar tempatan Il Citadino.

Dalam pada itu, Datuk Bandar Castiraga Vidardo, Emma Perfetti menyatakan kepada media bahawa pihak berkuasa setempat tiada pilihan selain terpaksa mengambil tindakan dalam kes ini.

Pertimbangan utama pihak polis adalah mereka menerima banyak laporan rungutan datang daripada para penduduk yang marah tentang perangai ‘jelik’ Carlino yang dibela Boletti sejak lebih 10 tahun lalu.

Sementara itu, dalam pembelaannya, warga emas tersebut mendakwa bahawa sebelum kes berkenaan dilapor kepada polis, ada jirannya telah pun mengajukan keluhan kepada dirinya.

Ekoran itu, Boletti sebenarnya ingin memberi Carlino kepada seorang rakannya, namun beliau perlu menunggu selama 20 hari kerana temannya itu kebetulan pula sedang bercuti di tempat lain.

Bagaimanapun belum genap tempoh itu, Boletti sudah didenda dan beliau berhasrat untuk membawa perkara tersebut kepada pihak berkuasa supaya hukuman berkenaan dapat dibatalkan segera.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.