nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Calon BN tekad teruskan perjuangan

18 OGOS: Calon Barisan Nasional (BN) pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Slim, Mohd Zaidi Aziz bertekad untuk terus memperjuangkan perkara yang telah diusahakan oleh Allahyarham Datuk Khusairi Talib sebelum ini termasuk mengatasi masalah banjir kilat.

Menurut Zaidi, selain banjir kilat, penempatan generasi kedua baik di kawasan Felda mahupun kampung tradisi serta pelbagai perkara lain yang telah diusahakan sebelum ini akan terus disuarakan kepada pihak berkenaan untuk kepentingan penduduk.

“Isu perumahan generasi kedua adalah antara keutamaan dalam DUN Slim selain mengatasi banjir kilat. Begitu juga dengan perkara-perkara lain yang telah dirancang sebelum ini.

“Itu pun dah diutarakan oleh arwah Datuk Khusairi dahulu dan kali ini saya akan teruskan perjuangannya itu untuk kita melihat soal ini. Biasalah apabila melibatkan tanah dan kewangan ia akan melibatkan masa,” katanya.

Beliau berkata demikian selepas mengadakan kempen dari rumah ke rumah di Kampung Kelah baru hari ini.

Pada masa yang sama Zaidi terus memfokuskan untuk berjumpa dengan seramai mungkin pengundi dan mempunyai jadual yang tersendiri bagi mencapai sasaran yang ditetapkan.

“Fokus kita adalah untuk berjumpa dengan seramai mungkin pengundi dan tidak terikat dengan jadual pucuk pimpinan dan saya ada jadual saya sendiri sebagai calon.

“Yang lebih utama saya mahu berjumpa pengundi dan jika saya ikut jadual pemimpin dan sebagainya pergerakan saya agak terbatas untuk bergerak berjumpa dengan pengundi. Hari ini masuk hari keempat dan ada ada ‘sasaran’ saya dan menjelang 14 hari fasa saya sudah ada,” ujarnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.