nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Luar bandar perlu lebih banyak mesin ATM

18 OGOS: Kerajaan perlu mempertimbangkan untuk menambahkan lagi cawangan bank atau kemudahan perkhidmatan mesin juruwang automatik (ATM) di kawasan luar bandar dan pedalaman.

Ahli Parlimen GPS Sibuti, Lukanisman Awang Sauni berkata, ini bagi memenuhi keperluan penduduk selari dengan tuntutan semasa.

“Jika kita semak di media sosial, ada rakyat di luar bandar terpaksa ke bandar yang jauhnya sampai 80 kilometer (km) hanya untuk mengeluarkan wang yang disalurkan oleh kerajaan.

“Saya seru Kementerian Kewangan agar dapat melihat isu ini secara serius. Ini bukan berlaku ketika COVID sahaja tetapi ketika zaman BN dan PH memerintah. Saya melihat dengan jelas kerajaan memerlukan mekanisme baharu untuk rakyat,” katanya ketika berbahas Rang Undang-Undang Langkah-Langkah Sementara Bagi Pembiayaaan Kerajaan (Penyakit Koronavirus 2019 (COVID-19)) bacaan kali kedua di Dewan Rakyat, hari ini.

Sementara itu, Lukanisman berharap agar kerajaan dapat melakukan penelitian dan kajian lebih terperinci terhadap golongan berpendapatan rendah tetapi tidak mendapatkan bantuan kerana masalah terlepas pandang.

“Haruslah disalurkan kepada benar-benar memerlukan. Ini jadi beban bila kami turun padang dengar rintihan mereka tidak menerima,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.