nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pindaan Akta FINAS turut libat soal media sosial

20 OGOS: Perbincangan pertama berkenaan Pindaan Akta Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia 1981 [Akta 244] berlangsung hari ini dengan dipengerusikan Menteri Komunikasi dan Multimedia, Datuk Saifuddin Abdullah.

Saifuddin berkata, perbincangan ini dihadiri pegawai-pegawai Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia (KKMM), Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (FINAS), wakil Pejabat Peguam Negara, peguam-peguam dan para pemegang taruh daripada industri.

Menurut beliau, perbincangan ini bersetuju dengan dua perkara utama, iaitu aliran kerja proses pemindaan dan kedua, pindaan itu akan melibatkan beberapa perkara utama termasuk pengguna media sosial.

“Ia melibatkan penentuan dasar-dasar, libat urus dengan para pemegang taruh (Kerajaan, industri, masyarakat sivil, akademik, Ahli Parlimen, dan lain-lain), serta perbandingan dengan undang-undang berkaitan di negara-negara lain.

“Kedua, penggubalan RUU Pindaan tersebut akan melibatkan beberapa perkara utama, iaitu kedudukan pengguna-pengguna media sosial yang mengeluarkan bahan-bahan yang dikongsi dalam platform tersebut.

“Selain itu, penambahbaikan peraturan-peraturan sedia ada dan memberikan definisi-definisi baharu terhadap definisi-definisi sedia ada dalam Akta 244,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Kata Saifuddin, perbincangan kedua akan diadakan pada minggu pertama bulan September 2020 bagi memperhalusi perkara-perkara yang telah dibincangkan pada hari ini.

“Saya yakin usaha ini akan membuahkan hasil dalam merealisasikan dan memperkasakan ekosistem industri kreatif negara,” ujarnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.