nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Faridalathrash bukan bapa saudara Farhash – PDRM

21 OGOS: Polis Diraja Malaysia (PDRM) menafikan dakwaan bahawa Timbalan Pengarah (Siasatan/Perundangan), Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Bukit Aman, Deputi Komisioner Mior Faridalathrash Wahid, adalah bapa saudara kepada Pengerusi PKR Perak, Farhash Wafa Salvador.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Huzir Mohamed turut menafikan dakwaan yang tular dalam media sosial kononnya Mior Faridalathrash mempengaruhi siasatan kes membabitkan Farhash.

Beliau menambah, laporan menyatakan semua kes membabitkan Farhash dilepaskan begitu sahaja disebabkan terdapat konflik kepentingan adalah tidak benar sama sekali.

“Kes terbaharu membabitkan kes liwat Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Aidil Azim Abu Adam, di mana laporan itu mendakwa Mior Faridalathrash adalah pegawai penyiasat kes berkenaan.

“Polis Diraja Malaysia (PDRM) menafikan sekeras-kerasnya dakwaan itu dan ingin menegaskan bahawa Mior Faridalathrash bukan bapa saudara Farhash dan semua dakwaan yang dibuat adalah tidak tepat, tidak benar, berniat jahat dan berunsur fitnah,” katanya dalam satu kenyataan malam tadi.

Mengulas lanjut, Huzir berkata, semua kes Farhash sebelum ini atau pada bila-bila masa tidak pernah disiasat oleh Mior Faridalathrash dan semua siasatan yang dikaitkan dengan Farhash disiasat oleh Pasukan Khas Siasatan yang secara langsung diselia oleh beliau selaku Pengarah JSJ.

“Segala hala tuju dan keputusan siasatan tidak pernah dibuat oleh Mior Faridalathrash kerana di peringkat PDRM, ia akan diputuskan oleh Pasukan Khas Siasatan berdasarkan bukti dan keterangan yang ada.

“Malah beliau (Mior Faridalathrash) juga tidak pernah berjumpa dengan Farhash sebelum atau selepas apa juga siasatan yang membabitkan Farhash atau Anwar Ibrahim,” katanya.

Beliau berkata semua kertas siasatan dan keputusan untuk mendakwa atau sebaliknya adalah di bawah kuasa Pejabat Timbalan Pendakwa Raya, Jabatan Peguam Negara.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.