nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tak perlu melatah PAS sertai PN

21 OGOS: Ahli-ahli UMNO tidak seharusnya melatah apabila PAS membuat keputusan menyertai Perikatan Nasional (PN).

Bendahari UMNO, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor berkata, tiada yang perlu dibimbangkan kerana UMNO tetap bersepakat dengan PAS dalam Muafakat Nasional (MN).

“Perlu difahami bahawa MN dan PN tidak sama dan PAS nak bekerjasama dengan parti mana-mana itu tidak ada isu sebab hubungan kita dalam MN tidak menyekat atau mengikat perjalanan antara UMNO dan PAS,” katanya seperti dipetik daripada laporan UMNO Online, hari ini.

Sebaliknya, beliau memberitahu, ahli-ahli UMNO perlu terus fokus kepada agenda parti kerana Presiden, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi juga telah memaklumkan bahawa UMNO dan PAS komited dalam mencari titik persamaan dan bukannya melayani titik perbezaan.

“Sekarang kita mesti terus mantapkan UMNO dan Barisan Nasional (BN), perkukuh jentera kita, dekati pengundi dan eratkan silaturrahim antara semua pihak.

“Yang penting apabila Pilihan Raya Umum Ke-15 berlangsung kelak, kita sudah siap sepenuhnya,” jelasnya.

Tengku Adnan berkata, BN cuba mengelakkan berlaku pertandingan tiga penjuru bagi mengelakkan Pakatan Harapan (PH) mengambil peluang.

Sebelum ini, Ahmad Zahid menekankan bahawa UMNO tidak pernah sama sekali mencampuri hal ehwal parti lain walaupun berada bersama PAS dalam MN

Setiausaha Agung PAS, Datuk Takiyuddin Hassan pula tampil menjelaskan pendirian parti itu terhadap PN apabila berkata, parti pimpinan Datuk Seri Abdul Hadi Awang itu akan menyertai perikatan tersebut bersama Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.