nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Polis terima tiga laporan

24 OGOS: Sebanyak tiga laporan polis dibuat sepanjang tempoh kempen Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Slim, setakat ini.

Ketua Polis Daerah Muallim, Superintendan Sulizmie Affendy Sulaiman berkata, laporan pertama diterima pada Khamis lepas berhubung dakwaan gambar seorang calon bertanding pada papan iklan yang disembur dengan cat di Pusat Daerah Mengundi (PDM) Changkat Sulaiman.

“Sehingga kini polis masih meneruskan siasatan di bawah Seksyen 427 Kanun Keseksaan iaitu khianat kepada harta benda,” katanya pada sidang media di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Muallim hari ini.

Beliau berkata, polis juga telah merakam percakapan seorang pengadu yang membuat laporan pada Sabtu lepas berkaitan berita palsu di media sosial.

Kes itu telah diselesaikan apabila pengadu berpuas hati atas permohonan maaf pemilik media sosial yang memuat naik kenyataan itu, namun polis merujuk laporan berkenaan kepada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia (SKMM), katanya.

Sulizmie Affendy berkata, polis juga menerima laporan berhubung penganjuran karnival kerjaya yang berlangsung di kawasan DUN Slim dan telah merujuk perkara itu kepada Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) dan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM).

Dalam pada itu, katanya polis menerima 101 permohonan permit ceramah melibatkan 72 daripada calon Barisan Nasional (BN) dan 29 daripada calon Bebas setakat ini.

“Daripada jumlah itu, hanya satu permohonan tidak diluluskan atas faktor lokasi ceramah yang tidak sesuai untuk menjalankan aktiviti kempen,” katanya.

Sementara itu, Sulizmie Affendy berkata pihaknya menyasarkan kesemua 267 pegawai dan anggotanya akan melaksanakan tanggungjawab pada pengundian awal esok di Dewan Bunga Tanjung, IPD Muallim.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.