nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kata ditaja tapi bayar RM29.9 juta, netizen soal PH

26 OGOS: Pada Jun 2018, bekas Menteri Kewangan, Lim Guan Eng mengesahkan kerajaan Pakatan Harapan (PH) tidak akan membuat sebarang pembayaran kerana berjaya mencari penaja untuk membiayai kos bernilai RM30 juta bagi siaran langsung Piala Dunia Rusia di Radio dan Televisyen Malaysia (RTM).

Walau bagaimanapun, dalam senarai perincian perolehan rundingan terus sepanjang 22 bulan pemerintahan PH yang didedahkan Kementerian Kewangan hari ini menunjukkan sebaliknya.

Ini apabila dalam butiran perolehan rundingan terus Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia (KMM) menunjukkan sebanyak RM29.9 juta dibayar untuk hak siaran Piala Dunia 2018.

Bayaran itu dibuat kepada Syarikat Sports Media & Distributor Sdn Bhd oleh KKMM.

Ini sekali gus menimbulkan persoalan besar dalam kalangan ramai netizen malam ini kenapa berlaku percanggahan dalam soal tersebut.

Malah berlegar di media sosial tangkap layar laporan portal Malaysiakini bertajuk ‘Piala Dunia 2018: Kerajaan tak bayar 1sen pun’.

Artikel yang memetik kenyataan Guan Eng itu disiarkan pada 3 Jun 2018.

Sehubungan itu, ramai pengguna media sosial meminta Guan Eng dan Menteri KKMM ketika era PH, Gobind Singh Deo menjelaskan hal sebenar mengenai persoalan tersebut.

Berdasarkan laporan media lain sebelum ini, KKMM mengumumkan Maxis Berhad menjadi penaja utama siaran Piala Dunia 2018 menerusi RTM, yang membabitkan penajaan sebanyak RM18 juta.

Gobind berkata, AirAsia Berhad pula menjadi penaja emas dengan tajaan RM12 juta, sekali gus melengkapkan tajaan bagi pembayaran kos hak penyiaran acara sukan itu yang berjumlah RM30 juta.

Untuk rekod, RTM menyiarkan sebanyak 28 perlawanan secara langsung manakala 13 lagi siaran tertunda.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.