nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PDRM tahan 81 individu ingkar arahan PKP

26 OGOS: Polis Diraja Malaysia (PDRM) menahan seramai 81 individu semalam atas kesalahan ingkar arahan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri berkata, daripada jumlah itu, seramai 59 individu dikompaun manakala 22 individu direman.

“Antara kesalahan ingkar arahan PKP termasuk gagal menyediakan peralatan/catitan keluar masuk (31), tidak memakai pelitup muka (16), aktiviti dengan melibatkan kehadiran orang ramai yang menyukarkan penjarakan fizikal (24), premis beroperasi lebih masa (4) dan tangkapan pendatang asing tanpa izin (6),” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Berhubung Operasi Benteng semalam, beliau memberitahu, PDRM telah mengadakan 62 sekatan jalan raya di seluruh negara dan memeriksa 24,481 kenderaan bagi mengekang kemasukan PATI terutamanya di lorong-lorong tikus.

Ismail Sabri menyatakan, PDRM berjaya menaahan empat warga asing dalam operasi tersebut.

Sementara itu, beliau memberitahu, sejak 24 Julai sehingga 25 Ogos 2020, seramai 17,307 individu telah pulang ke tanah air melalui pintu masuk sempadan antarabangsa dan kesemua telah ditempatkan di 65 hotel dan lima institut latihan awam (ILA) di Kuala Lumpur, Selangor, Negeri Sembilan, Pulau Pinang, Johor, Sarawak, Kelantan, Perak, Perlis, Labuan dan Kedah.

“Daripada jumlah itu, seramai 7,419 individu sedang menjalani proses kuarantin wajib, 56 individu telah dihantar ke hospital untuk rawatan dan 9,562 individu telah didiscaj dan dibenarkan pulang,” jelasnya.

Beliau memaklumkan, mereka telah pulang dari 32 negara iaitu Filipina, Thailand, Indonesia, Kemboja, Singapura, Vietnam, Brunei, Qatar, Pakistan, Arab Saudi, Hong Kong, India, Emiriah Arab Bersatu, Jepun, Turki, Korea Selatan, Iran, Nepal, Bangladesh, Myanmar, Timor Leste, Taiwan, China, United Kingdom, Belanda, Papua New Guinea, Mesir, Sepanyol, Perancis, New Zealand, Amerika Syarikat dan Australia.

Secara keseluruhan, bekalan barangan keperluan mencukupi dan mampu menampung keperluan dalam negara yang berterusan dan mudah diperolehi.

Semalam, pegawai penguatkuasa Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) juga telah melakukan 1,337 pemeriksaan khas Pematuhan SOP Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP).

Sebanyak 1,318 premis didapati mematuhi SOP yang ditetapkan manakala 19 premis diberi nasihat kerana tidak patuh SOP. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.