nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Azhar harap semua Ahli Parlimen lebih matang

27 OGOS: Semua Ahli Parlimen perlu mengubah sikap dengan menjadi lebih matang dan ‘buka buku baharu’ pada sidang Dewan Rakyat akan datang, November ini.

Berikutan itu,Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Azhar Azizan Harun menggesa semua Ahli Parlimen supaya menjadikan Peraturan Mesyuarat sebagai garis panduan dan dihayati sepenuhnya apabila berbahas bukan sekadar dibaca sahaja.

“Saya ingin nasihatkan supaya kalau boleh kita bukan saja membaca Peraturan Mesyuarat, tetapi menghayati. Marilah kita adakan persidangan dalam dewan ini dengan harmoni.

“Kualiti perbahasan yang baik, kupas isu berkenaan usul itu, agar kita manfaatkan masa di sini. Ramai kata tak cukup masa berbahas, tapi saya rasa ia cukup, cuma tak gunakan dengan sewajarnya,” katanya sebelum menangguhkan sidang Dewan Rakyat, hari ini.

Selari usaha kerajaan mengekang penularan COVID-19, Mesyuarat Pertama Penggal Ketiga Parlimen Ke-14 hanya bersidang sehari pada 18 Mei lalu, dengan pembukaan disempurnakan Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah.

Mesyuarat kedua pula diadakan selama 25 hari mulai 13 Julai dengan penerapan prosedur operasi standard (SOP) yang ketat, susulan pandemik COVID-19.

Dewan Rakyat akan kembali bersidang selama 27 hari mulai 2 November ini, antaranya bakal menyaksikan pembentangan Belanjawan 2021 yang dijadualkan pada 4 November.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.