nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hadapkan Guan Eng ke JK Hak dan Kebebasan

27 OGOS: Ahli Parlimen PH Bagan, Lim Guan Eng perlu dihadapkan ke Jawatankuasa Hak dan Kebebasan Parlimen kerana didakwa mengelirukan Dewan Rakyat berkenaan isu pulangan balik wang Cukai Barang dan Perkhidmatan (GST).

Ahli Parlimen BN Arau, Datuk Seri Shahidan Kassim berkata, Guan Eng wajar dihadapkan ke jawatankuasa tersebut kerana laporan Jawatankuasa Wang Kira-kira Negara (PAC) yang dikeluarkan tahun lalu menunjukkan wang pulangan GST berjumlah RM18.4 bilion tidak dirompak.

Menurut beliau, sehingga kini, tiada permohonan maaf atau penarikan semula berhubung perkataan ‘merompak’ yang sebelum ini menuduh kerajaan Barisan Nasional (BN) telah mencuri pulang duit hasil GST.

“Sekarang ini, benda ini cukup serius dan kita bertanggungjawab bukan sahaja pada rakyat tetapi bertanggugjawab kepada akaun negara di mana Bagan telah tuduh kita rompak RM18 billion duit GST tetapi PAC menafikan benda itu berlaku tetapi Bagan tak mahu menarik balik perkataan perompak.

“Adakah kita kena rujuk Bagan kepada Jawatankuasa Hak dan Kebebasan untuk mempertimbangkan dirinya sebagai kerajaan dan Ahli Parlimen bawa dia telah mengelirukan Dewan di bawah 36 (12) dengan menuduh kita merompak.

“Perkataan rompak itu tidak ditarik balik. Speaker masa itu tidak berbuat apa-apa. Sepatutnya orang seperti ini (Bagan) kena merujuk kepada Jawatankuasa Hak Kebebasan,” katanya ketika mencelah ketika Ahli Parlimen BN Pontian, Datuk Seri Ahmad Maslan membahaskan pelantikan Pengerusi PAC baharu dalam sidang Dewan Rakyat, hari ini.

Sementara itu, Ahmad turut bersetuju dengan cadangan Shahidan agar Guan Eng dirujuk kepada Jawatankuasa Hak dan Kebebasan Parlimen pada sidang Dewan Rakyat yang akan datang.

Tambah beliau, tindakan Guan Eng itu perlu dipandang secara teliti kerana Ahli Jawatankuasa PAC terdahulu telah melakukan siasatan namun apabila terbukti BN tak bersalah, Ahli Parlimen Bagan itu hanya sekadar mendiamkan diri.

“Saya kira majoriti dari Ahli Dewan Rakyat setuju supaya Bagan dirujuk kepada Jawatankuasa Hak dan Kebebasan Parlimen atas tuduhan Bagan mengatakan kerajaan terdahulu merompak wang refund (bayaran balik) GST walaupun laporan PAC menyatakan sebaliknya.

“Langsung tidak ada satu sen pun duit dirompak ini kerana disebabkan GST dihentikan. Bila GST dihentikan wang yang membayar balik digunakan dalam Kumpulan Wang Yang Disatukan. Tiada wang yang hilang tetapi digunakan untuk pembangunan kerana ketika itu GST tidak akan dihentikan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.