nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

SAPP kini sebahagian Perikatan Nasional

29 OGOS: Parti Progresif Sabah (SAPP) kini sah menjadi ahli Perikatan Nasional (PN) yang baru seperti mana dipersetujui sebulat suara oleh Majlis Tertinggi parti itu 9 Ogos lalu.

Presidennya, Datuk Yong Teck Lee berkata, Majlis Tertinggi SAPP yang bermesyuarat semalam mengucapkan terima kasih kepada PN kerana menerima penyertaan parti itu dalam gabungan berkenaan setelah 12 tahun mereka menjadi pembangkang di peringkat negeri dan nasional.

Katanya, SAPP membuat keputusan itu kerana melihat bagaimana kepemimpinan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin yang begitu tenang dan berkesan telah mengembalikan keharmonian dan kedaulatan undang-undang dalam pentadbiran Malaysia.

“SAPP percaya bahawa PN dapat menyelamatkan negeri Sabah dan Malaysia dari tuntutan Filipina / Sulu ke Sabah. Keyakinan ini terbentuk bahkan sebelum timbulnya masalah politik terbaru oleh ahli politik Filipina dengan memasukkan peta Sabah di pasport Filipina.

“SAPP menyedari dasar eksplisit kerajaan persekutuan PN untuk memerangi pendatang tanpa izin, terutama di Sabah,” katanya dalam kenyaan media menerusi Facebook beliau.

Menurut Teck Lee, SAPP juga melihat bahawa pematuhan MA63 (Perjanjian Malaysia 1963) dapat dicapai seperti yang diumumkan oleh Perdana Menteri pada bulan Mac tahun ini ketika melancarkan kabinet Persekutuan yang baru.

“Semasa Kabinet persekutuan dibentuk, Perdana Menteri telah melantik satu menteri persekutuan, yang berasal dari Sabah, untuk bertanggungjawab terhadap MA63. Ini adalah langkah penting dan praktikal untuk Sabah.

“SAPP juga tahu bahawa sebagai kerajaan PN di peringkat persekutuan dan negeri, dapat menghidupkan semula ekonomi Sabah untuk kesejahteraan dan kebahagiaan rakyat Sabah,” katanya yang juga bekas Ketua Menteri Sabah.

Tambah Teck Lee, selepas 12 tahun sebagai parti pembangkang di peringkat nasional dan negeri, hari ini akan menjadi permulaan baru bagi SAPP dan anggota yang setia berjuang tanpa henti untuk hak Sabah di Malaysia.

Katanya, menjadi kewajipan kepada SAPP sebagai ahli PN untuk bekerjasama dengan parti politik lain di bawah kepimpinan Perdana Menteri untuk mewujudkan masyarakat yang lebih progresif.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.