nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kesombongan PH punca ekonomi negara merosot

1 SEPT: Punca utama ekonomi Malaysia mengalami kemerosotan dan pelabur kurang berminat melabur di Malaysia pada zaman pemerintahan Pakatan Harapan (PH) adalah kerana sikap sombong kerajaan dan Tun Dr Mahathir Mohamad selaku Perdana Menteri ketika itu.

Penganalisis politik, Dr Hoo Kee Ping berkata, kerajaan Malaysia ketika itu cuba mencetuskan peperangan dari segi ekonomi dengan kebanyakan negara kuasa besar dunia termasuk dengan India, China dan Amerika Syarikat (AS).

Menurut beliau, keadaan itu menyebabkan ramai pelabur asing enggan datang ke negara ini untuk melabur di Malaysia selama 22 bulan PH memerintah.

“Malah, walaupun ramai pelabur dari AS menarik pelaburan mereka dari negara China berjumlah lebih AS$20 bilion namun mereka tidak berani melabur di Malaysia sebaliknya memilih negara lain seperti Vietnam dan Thailand serta negara lain kerana tidak yakin dengan cara pentadbiran kerajaan PH ketika itu. Itulah kerajaan PH yang memerintah selama 22 bulan dengan penuh kontroversi.

“Kalau dibandingkan antara kerajaan PH selama 22 bulan dengan Perikatan Nasional (PN) pimpinan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin selama enam bulan tanpa sebarang kontroversi adalah jauh bezanya.

“Kerajaan PN pimpinan Tan Sri Muhyiddin Yassin sama seperti pepatah Melayu… diam, diam ubi berisi dam sentiasa menunaikan tanggungjawab membantu rakyat di peringkat akar umbi,” katanya ketika berucap membentangkan kertas kerja dalam Konvensyen Setengah Tahun Pentadbiran PN di Rumah Kelab Persatuan Alumni UM di Kuala Lumpur, hari ini.

Kee Ping menambah, satu lagi perkara penting perlu ditangani oleh kerajaan PN adalah untuk memastikan mereka meraih kemenangan besar dan mampu membentuk kerajaan negeri di Sabah selepas Pilihan Raya Negeri (PRN) nanti.

Beliau yakin PN mampu meraih kemenangan dalam PRN Sabah jika semua parti komponen Barisan Nasional (BN) dan PN mampu bertolak ansur dalam pembahagian kerusi dan bekerjasama erat antara satu sama lain.

“Kalau Parti Warisan Sabah kalah di Sabah ini tunjukkan pengundi akan pilih PN dalam PRU akan datang dan rakyat sudah menolak PH yang mengamalkan politik perkauman,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.