nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tiga wanita suspek awal conteng mural ada alibi

3 SEPT: Polis Selangor sudah memanggil tiga wanita untuk direkodkan keterangan bagi membantu siasatan berhubung kes menconteng mural pemimpin negara dengan kata-kata kesat, pada 20 Julai lalu.

Bagaimanapun, Ketua Polis Selangor, Datuk Noor Azam Jamaludin berkata, ketiga-tiga wanita warga tempatan yang berusia lingkungan 20-an hingga 30-an itu dibebaskan kerana tiada bukti kukuh mereka terbabit dalam kes itu.

Noor Azam Jamaludin

“Tiga minggu lalu, tiga wanita yang pada mulanya kita syaki terbabit dalam kes itu dipanggil, tetapi apabila diambil keterangan, polis mendapati mereka mempunyai alibi yang kukuh bahawa mereka tidak boleh disabitkan dengan jenayah itu.

“Pihak kami masih bekerjasama dengan Bukit Aman dari segi teknikal untuk mengenal pasti mereka yang terbabit dalam kes itu. Kita akan terus berusaha lagi,” katanya.

Beliau berkata ketika diminta mengulas perkembangan terkini isu terbabit dalam sidang media selepas melancarkan Program ‘Neighbourhood Watch’ Polis Selangor Siri 2/2020 anjuran bersama Polis Selangor dan SEERS Berhad di sini, hari ini.

Yang turut hadir, Timbalan Ketua Polis Selangor, Datuk Arjunaidi Mohamed dan Pengarah SEERS Berhad, Datuk Ken Foo Kwok Hsing.

Pada pagi 20 Julai lalu, negara digemparkan mural gergasi pemimpin negara termasuk potret Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah di Taman Cahaya Alam, Seksyen U12 dekat Shah Alam, diconteng dengan kata-kata kesat.

Susulan itu, Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) mengambil tindakan segera dengan memadamkan keseluruhan mural itu dengan mengecat semula.

Pada hari sama, satu visual menerusi rakaman kamera litar tertutup (cctv) dua wanita dipercayai menjadi dalang yang merosakkan mural barisan pemimpin negara itu tersebar di media sosial.

Rakaman video berdurasi dua minit 20 saat itu memaparkan sebuah kereta diletakkan di sebelah lorong lukisan mural berkenaan sebelum kelibat dua individu itu muncul melakukan vandalisme.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.