nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

11 kes baharu COVID-19

4 SEPT: Sebanyak 11 kes baharu COVID-19 dilaporkan setakat jam 12 tengah hari tadi, menjadikan 9,385 kes positif di negara ini.

Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah berkata, jumlah kes aktif dengan kebolehjangkitan COVID-19 adalah 165 kes dan kesemuanya telah diasingkan dan diberi rawatan.

“Daripada 11 kes baharu yang dilaporkan, tujuh kes adalah kes import yang telah mendapat jangkitan di luar negara yang melibatkan dua warganegara Malaysia dan lima bukan warganegara,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Menurut beliau, tujuh kes import tersebut adalah dari India (5 kes di Kuala Lumpur), Arab Saudi (1 kes di Kuala Lumpur) dan United Kingdom (1 kes di Kuala Lumpur).

“Daripada empat kes penularan dalam negara, tiga kes adalah dalam kalangan warganegara Malaysia dan satu kes adalah bukan warganegara iaitu kes daripada Kluster Depot Tahanan Imigresen (DTI) Semenyih 2 di Selangor,” jelasnya.

Sehingga kini, terdapat empat kes positif COVID-19 yang sedang dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU), di mana tiga kes memerlukan bantuan pernafasan.

Sebanyak sembilan kes yang telah pulih COVID-19 hari ini dan jumlah kumulatif kes yang telah pulih sepenuhnya dari COVID-19 adalah sebanyak 9,092 kes atau 96.9 peratus daripada jumlah keseluruhan kes.

Tiada pertambahan kes kematian berkaitan COVID-19 dilaporkan hari ini justeru, jumlah kumulatif kes kematian COVID-19 di Malaysia adalah kekal sebanyak 128 kes atau 1.36 peratus daripada jumlah keseluruhan kes. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.