nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pasar Borong KL kini ramai pekerja tempatan

7 SEPT: Pasar Borong Kuala Lumpur kini berwajah Malaysia apabila majoriti pekerja pembantu bekerja di situ terdiri daripada anak tempatan daripada masyarakat pelbagai kaum.

Timbalan Menteri Wilayah Persekutuan, Datuk Seri Dr R Santhara Kumar berkata, sehingga 25 Ogos lalu, sehingga 448 pemborong berlesen berniaga di Pasar Borong Kuala Lumpur (DBKL) dengan jumlah pekerja ialah 1930 pekerja pembantu warga Malaysia.

Bagaimanapun, Dr Santhara yang juga Ahli Parlimen BERSATU Segamat, menjelaskan masih terdapat 18 pekerja pembantu di pasar borong berkenaan terdiri daripada warga asing yang mempunyai permit kerja yang sah.

“Kementerian juga komited untuk memastikan keadaan sebelum ini tidak berulang dan sudah mengambil langkah sewajarnya bagi memastikan warga negara Malaysia diberikan keutamaan untuk mendapat kerja di pasar borong berkenaan.

“Pelaksanaan operasi membasmi pembabitan warga asing di Pasar Borong Kuala Lumpur adalah satu contoh langkah penguatkuasaan DBKL bersama agensi lain seperti Jabatan Imigresen Malaysia dan Jabatan Sukarelawan Malaysia (RELA).

“Hasil operasi bersepadu dilakukan berjaya menukar wajah tenaga kerja Pasar Borong Kuala Lumpur yang sebelum ini didominasi warga asing,” katanya dalam sesi soal jawab sidang Dewan Negara, hari ini.

Dr Santhara berkata demikian ketika menjawab soalan dikemukakan oleh Ahli Dewan Negara, Senator Datuk T Mohan yang meminta Menteri Wilayah Persekutuan menyatakan jumlah warga negara telah mendapat manfaat dari sudut peluang pekerjaan berikutan pelaksanaan operasi membasmi pembabitan warga asing di Pasar Borong Kuala Lumpur baru-baru ini.

Sebelum ini media melaporkan kumpulan kongsi gelap dipercayai menjadi pelindung kepada pendatang asing di kebanyakan pasar borong, terutama di Lembah Klang bagi memastikan perniagaan mereka ‘kebal’ daripada tindakan pihak berkuasa.

Mereka dikatakan menguasai tapak niaga tidak berlesen di luar pasar borong utama serta mendakwa mereka mewakili persatuan peniaga dan penjaja tertentu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.