nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sabah bukan milik Sultan Sulu – Najib

7 SEPT: Dakwaan seorang rakyat Filipina yang mendakwa dirinya Sultan Sulu, Dr Ibrahim Bahjin Shakirullah II kononnya Sabah milik negaranya amat menyakitkan hati rakyat Sabah dan Malaysia.

Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, akhbar Filipina, The Manila Times melaporkan Ibrahim telah menulis surat kepada Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu (PBB) berhubung tuntutan tersebut.

Lebih memilukan, beliau memberitahu, tindakan Ibrahim itu seolah-olah tidak menghiraukan perasaan rakyat Sabah yang lebih rela berada dalam Malaysia.

“Sultan Sulu dia tak hirau warga Sabah sudahpun menyatakan mereka lebih rela menjadi warga Malaysia dan ingin mendapat lebih kuasa autonomi kerana mereka cuma setinggan yang duduk secara haram dalam Sabah.

“Sultan Sulu kata jika Sabah dikembalikan kepada dia, setinggan haram boleh pilih pindah ke Semenanjung Malaysia atau pilih lafazkan kesetiaan pada dia jika mahu terus duduk dalam Sabah,” katanya menerusi laman Facebook miliknya, hari ini.

Sehubungan itu, Najib yang juga merupakan Ahli Parlimen Pekan berharap agar kerajaan tidak akan tunduk terhadap sebarang tuntutan untuk membawa keluar Sabah dari Malaysia.

“Saya harap dan percaya kerajaan Perikatan Nasional (PN) akan terus teguh bagi mempertahankan Sabah. Sabah adalah sebahagian Malaysia buat selama-lamanya,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.