nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kepimpinan PN bantu rakyat, bukan susahkan – Jeffrey

9 SEPT: Presiden Parti Solidariti Tanah Airku (STAR), Datuk Dr Jeffrey Kitingan percaya kepimpinan Persekutuan yang diterajui Tan Sri Muhyiddin Yassin sangat adil dan menghormati hak rakyat Sabah.

Menurut Jeffrey, buat kali pertama beliau mempunyai keyakinan sebegitu kepada kerajaan Persekutuan selepas melihat sendiri keikhlasan Muhyiddin selaku Perdana Menteri dalam membantu menyelesaikan masalah rakyat.

Kata beliau, ini khususnya ketika mana negara diuji dengan wabak COVID-19 yang menyaksikan kerajaan Perikatan Nasional (PN) terbukti sangat prihatin kepada keperluan rakyat selain berjaya tangani wabak COVID-19 dengan cukup baik.

“Sebab itu kita kena seiring di bawah PN menentang lawan pada Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah pada 26 September ini,” katanya ketika berucap pada Himpunan PN Sabah di Kota Kinabalu malam ini.

Majlis itu dilancarkan oleh Setiausaha Agung PN, Datuk Seri Hamzah Zainudin.

Yang hadir sama Presiden Parti Maju Sabah (SAPP), Datuk Yong Teck Lee, Setiausaha Agung Pas, Datuk Takiyuddin Hassan, Ketua Badan Pimpinan Bersatu Sabah, Datuk Hajiji Noor dan Setiausaha Agung Parti Bersatu Sabah (PBS), Datuk Jahid Jahim.

Menurut Jeffrey, beliau percaya kepimpinan kerajaan Persekutuan hari ini bukan seperti yang sudah-sudah sebaliknya berada pada satu era yang baru di bawah teraju Perdana Menteri.

Sehubungan itu, beliau mengajak rakyat untuk melupakan hal yang dulu sebaliknya memberikan sokongan padu kepada PN kerana kerajaan hari ini menghormati hak setiap rakyat termasuk di Sabah.

“Kepimpinan yang terbukti tangani COVID-19, kepimpinan yang membantu rakyat bukan menyusahkan rakyat.

“Saya yakin kita akan disokong rakyat dan seterusnya akan memenangi PRN Sabah. Kita sama-sama sokong PN. Team kita team PN,” jelasnya.

Sementara itu, dalam ucapannya itu, Dr Jeffrey turut menyentuh soal kehendak rakyat Sabah yang mahukan rakan kongsi yang menghormati hak sama rata.

“Kita tidak mahu dilihat dikuasai. Tetapi kita percaya kerajaan yang ada sekarang bukan yang macam sudah-sudah,” katanya. -Oleh M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.