nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PRN tambah meriah, PHRS pula letak calon

11 SEPT: Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah yang bakal bermula esok dengan penamaan calon akan menyaksikan penglibatan satu lagi parti tempatan iaitu Parti Harapan Rakyat Sabah (PHRS).

Memilih empat kerusi dengan tumpuan di kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) di bawah Parlimen Tawau dan Kalabakan.

Presiden PHRS yang juga bekas Naib Presiden Parti Gerakan Rakyat Malaysia (Gerakan), Tan Sri Liew Yun Fah berkata kerusi yang akan ditandingi parti itu ialah Merotai, Kukusan, Sri Tanjong dan Balung.

PHRS akan mencalonkan bekas Ketua Pemuda UMNO Tawau, Ariffin Kassim bertanding di DUN Balung, David Wong Jin Soon (Kukusan), Yapp Yin Hoau (Sri Tanjong) dan Yun Fah sendiri bertanding di Merotai.

“Tawau ini sudah cukup lama ketinggalan, kita perlu usaha membangunkan kawasan ini, misalnya dari segi ekonomi, sebelum ini ratusan juta (ringgit) dijana melalui sektor pelancongan di Sabah tetapi Tawau tidak menikmatinya.

“Maka itu, hari ini saya berkumpul dengan rakan-rakan yang memiliki visi dan misi sama, jika kami diberi mandat kami akan memperjuangkan hak sepatutnya yang dinikmati penduduk,” katanya dalam sidang media di Tawau hari ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.