nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

STAR akur bertanding 8 kerusi

11 SEPT: Presiden Parti Solidariti Tanah Airku (STAR), Datuk Dr Jeffrey Kitingan akur dengan jumlah lapan kerusi yang bakal ditandingi partinya dalam Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah.

Menurut beliau, jumlah kerusi yang boleh ditandingi STAR adalah terhad kerana perlu mempertimbangkan parti lain dalam Perikatan Nasional (PN) yang bertanding kali ini.

JEFFREY KITINGAN

“STAR akur dengan keputusan pembahagian kerusi dalam kalangan parti komponen PN dan Barisan Nasional (BN) serta perlu kerjasama sebagai satu pasukan untuk memastikan gabungan ini mampu meraih kemenangan dan merampas kembali tampuk pemerintahan kerajaan negeri Sabah selepas PRN nanti.

“Saya berpuas hati kerana STAR diberikan lapan kerusi buat apa bertanding banyak keluar kalau kita tidak boleh meraih kemenangan, membazir sahaja,” katanya ketika ditemui pemberita selepas menghadiri pertemuan bersama Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin dan kepimpinan PN serta BN di Kota Kinabalu, hari ini.

Jeffrey menambah, apa yang penting sekarang adalah semua parti komponen PN dan BN perlu mengelakkan bertembung sesama sendiri dan sanggup bekerjasama bagi memastikan mereka dapat menewaskan Parti Warisan Sabah (Warisan).

“Pertemuan dengan Perdana Menteri dan pemimpin komponen BN dan PN sebentar tadi juga berlangsung dalam keadaan tenang dan mesra,” jelasnya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.