nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jadikan Malaysia destinasi pelaburan terbaik

14 SEPT: Kerajaan Perikatan Nasional (PN) komited untuk terus mewujudkan persekitaran pelaburan yang sihat di dalam negara, kata Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Beliau yang meninjau operasi kilang semikonduktor Infineon di Batu Berendam sempena lawatan seharinya ke Melaka hari ini berkata, dalam hal ini menjadi hasrat Malaysia untuk muncul destinasi pelaburan terbaik di Asia Tenggara.

Katanya, sebab itu, beliau amat berbesar hati apabila dimaklumkan oleh pihak pengurusan mengenai komitmen Infineon untuk menambah pelaburan sebanyak RM3.25 bilion dalam jangka masa 10 tahun hingga 2029.

“Penambahan pelaburan ini jelas menunjukkan tahap keyakinan syarikat ini dan pelabur amnya terhadap kestabilan negara ini,” katanya menerusi hantaran di Facebook beliau hari ini.

Dalam hantaran itu Muhyiddin turut berkongsi gambar dan rasa terharu dengan sambutan meriah oleh pihak pengurusan dan para pekerja Infineon yang berbaris panjang menunggu kedatangan beliau.

Difahamkan, kilang tersebut mempunyai 9,000 kakitangan yang kebanyakannya terdiri daripada rakyat tempatan.

Katanya, sehingga hari ini, Malaysia satu-satunya negara di luar Jerman di mana Infineon mempunyai kemudahan proses ujian dan pengumpulan “Wafer Fabrication” untuk kilang tersebut.

“Saya telah diberi taklimat berhubung operasi kilang dan mendengar pandangan serta cabaran yang dihadapi oleh pihak pengurusan dan pekerja Infineon,” jelasnya.

Sementara itu, kata Perdana Menteri, beliau telah mempengerusikan mesyuarat Majlis Tindakan Ekonomi (EAC) di sebuah hotel di bandar Melaka yang merupakan kali pertama mesyuarat tersebut diadakan di luar Putrajaya pasca COVID-19.

Katanya, penganjuran mesyuarat di luar Lembah Klang ini merupakan sebahagian daripada usaha EAC untuk berinteraksi secara terus dengan rakyat dan industri setelah beberapa siri lawatan dan tinjauan dilaksanakan di Lembah Klang.

“Program lawatan dan tinjauan ini juga sebahagian daripada tindakan susulan pelbagai sesi libat urus dan perbincangan EAC bersama pelbagai sektor bagi memahami dengan lebih mendalam cabaran yang dihadapi oleh pelbagai pihak untuk menyegarkan semula ekonomi negara semasa mendepani pandemik COVID-19 ini.

“Mesyuarat kali ini telah membincangkan impak larangan merentas sempadan antarabangsa kepada ekonomi negara dan rakyat serta strategi dan langkah yang perlu diambil bagi menanganinya,” ujarnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.