nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

GPS bersama PN, tiada kaitan Anwar

23 SEPT: Gabungan Parti Sarawak (GPS) hari ini, menyatakan sokongan tidak berbelah bahagi kepada kerajaan Perikatan Nasional dipimpin oleh Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Berikutan itu Setiausaha Agung GPS, Datuk Alexander Nanta Linggi menjelaskan GPS tidak mempunyai kaitan dengan pengumuman dibuat oleh Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim, bahawa beliau sudah mempunyai majoriti mencukupi untuk membentuk kerajaan baharu.

Alexander menegaskan, Presiden PKR itu sepatutnya berhenti daripada mewujudkan ketidakstabilan kepada negara demi mencapai kepentingan dan cita-cita peribadi.

“Kepentingan rakyat dan negara pada ketika kita sedang menghadapi cabaran penularan wabak Covid-19 yang telah meragut ribuan nyawa di seluruh dunia, perlu diberi keutamaan.

“GPS sekali lagi menegaskan bahawa parti ini menolak sekerasnya PKR yang bersekutu dengan pihak tidak bertanggungjawab dan angkuh melemparkan tuduhan bahawa Negeri Sarawak akan bankrap di bawah kepimpinan GPS,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

GPS yang dianggotai oleh Parti Pesaka Bumiputera Bersatu (PBB), Parti Rakyat Bersatu Sarawak (SUPP), Parti Rakyat Sarawak (PRS) dan Parti Demokratik Progresif Sarawak (PDP) tambah Alexander, kekal berpegang teguh kepada prinsip perlunya sebuah kerajaan Persekutuan yang stabil demi kebaikan rakyat dan ekonomi negara.

Tambahan pula ketika negara sedang berperang dengan penularan wabak Covid-19 dan fokus sepenuhnya ditumpukan dalam memulihkan ekonomi rakyat dan negara.

Katanya lagi, Sarawak, yang diterajui oleh Datuk Patinggi Abang Johari Abang Openg sebagai Ketua Menteri akan terus memberi sokongan penuh kepada Muhyiddin kerana yakin dapat membawa banyak kebaikan kepada kerajaan Persekutuan dan negeri.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.