nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Nak jadi PM tapi ‘buta undang-undang’

24 SEPT: Bekas Naib Presiden PKR, Zuraida Kamaruddin, menegaskan bekas bosnya, Datuk Seri Anwar Ibrahim, tidak layak menjadi Perdana Menteri kerana ‘buta’ undang-undang.

Zuraida yang juga Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan menegaskan, selaku orang yang lama dalam politik, Presiden PKR merangkap Pengerusi Pakatan Harapan (PH) berkenaan seharusnya tahu tentang undang-undang penubuhan sesebuah kerajaan.

“Saya memang tak faham Datuk Seri Anwar Ibrahim ni. Dia sebagai seorang ahli politik yang veteran dan patut tahu undang-undang. Bagaimana kalau betul ada majoriti dan bagaimana cara yang betul untuk berjumpa Yang di-Pertuan Agong.

“Seolah-olah beliau tidak layak untuk menjadi Perdana Menteri kerana tidak tahu undang-undang,” katanya dalam satu kenyataan kepada pemberita sebuah portal berita di Tawau, hari ini.

Terdahulu, Anwar membuat kejutan apabila mendakwa menerima sejumlah sokongan daripada Ahli Parlimen Melayu dan Islam bagi menggulingkan kerajaan Perikatan Nasional.

Beliau turut memaklumkan sepatutnya mengadap Yang di-Pertuan Agong semalam namun pertemuan itu terpaksa ditangguhkan kerana baginda dimasukkan ke Institut Jantung Negara untuk menerima rawatan.

Menjawab kepada soalan itu, Zuraida berkata, sekiranya dakwaan itu benar, Anwar seharusnya tampil membuktikan perkara itu dan jumlah kerusi yang dimiliki beliau.

Malah Ahli Parlimen Ampang itu turut berkata, Perikatan Nasional bersedia menghadapi perkara itu.

“Itu dia kena buktikan dan ikut perlembagaan, buat cara yang betul untuk tunjukkan. Kalau betul ada majoriti Ahli Parlimen, kita bersedia tapi cara itu tidak melambangkan seorang yang nak jadi Perdana Menteri, tidak ada kualiti langsung,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.