nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sultan Johor kurnia pingat petugas perangi COVID-19

4 OKT: Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar berkenan memperkenalkan Pingat Jasa Dikenang, khas sebagai menghargai pengorbanan petugas-petugas barisan hadapan di negeri itu yang secara berterusan bertungkus-lumus memerangi penularan COVID-19.

Baginda bertitah, pingat berserta surat akuan akan dikurniakan kepada penerima terdiri daripada pelbagai jabatan serta agensi yang secara langsung terlibat dalam penugasan.

“Dalam menghargai jasa dan pengorbanan petugas barisan hadapan di Johor, saya berkenan untuk mengurniakan mereka Pingat Jasa Dikenang.

“Teruskan usaha baik anda semua, dan saya harap rakyat jelata terus memberi kerjasama sebaiknya bagi menghalang virus ini dari terus menular,” titah baginda kepada Royal Press Office (RPO).

Terdahulu, Sultan Ibrahim berkenan menerima menghadap Yang Dipertua Jumaah Majlis Diraja Johor, Datuk Dr Abdul Rahim Ramli di Pejabat Mados, Istana Bukit Pelangi.

pingat

Dalam pertemuan itu, Abdul Rahim turut mempersembahkan contoh Surat Akuan berkenaan kepada baginda.

Warna riben pada pingat itu terdiri daripada putih, merah dan biru menandakan bendera Johor, manakala di bahagian belakang, terdapat reka bentuk 10 tangan memegang erat di antara satu sama lain menandakan 10 daerah di Johor.

DYMM Sultan Johor bertitah, pingat berkenaan akan diberikan kepada mereka yang benar-benar layak di mana mereka akan dipilih oleh ketua jabatan atau agensi masing-masing.

“Pingat ini kemudian akan saya sampaikan kepada ketua-ketua jabatan untuk diberikan kepada penerima antaranya Jabatan Kesihatan Johor, polis, tentera, bomba dan lain-lain,” titah baginda.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.