nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Muhyiddin jalani kuarantin kendiri

5 OKT: Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, akan menjalani kuarantin kendiri di kediamannya selama 14 hari mengikut nasihat diberikan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Muhyiddin berbuat demikian selepas menjadi kontak rapat dengan Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama) Datuk Seri Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri yang disahkan positif COVID-19 dan menjalani rawatan di sebuah hospital di Seremban.

Bagaimanapun, Muhyiddin berkata, perkara itu tidak akan mengganggu urusan kerajaan dan beliau akan terus bekerja dari rumah dan menggunakan sidang video bagi mesyuarat yang perlu dipengerusikannya.

“Sebagai langkah berjaga-jaga, saya juga melakukan ujian saringan pengesanan COVID-19 (ujian swab) setiap dua minggu sejak bulan April 2020 dan kesemua ujian pengesanan ini telah disahkan negatif.

“Selain itu, saya telah melakukan tiga (3) ujian pengesanan COVID-19 dalam tempoh tiga minggu lalu iaitu pada 22, 26 dan 29 September 2020 dan didapati negatif,” katanya dalam satu kenyataan sebentar tadi.

Terdahulu, Muhyiddin mengesahkan bahawa beliau mempengerusikan Mesyuarat Khas Majlis Keselamatan Negara (MKN) yang turut dihadiri oleh Zulkifli, pada 3 September lalu.

Berikutan itu, Perdana Menteri mengesahkan bahawa KKM menjalankan ujian saringan pengesanan COVID-19 ke atas semua ahli dan urusetia mesyuarat terbabit.

“Berdasarkan penilaian risiko yang dilakukan oleh KKM, mereka yang dikenal pasti kontak rapat semasa mesyuarat ini telah diberikan surat perintah pengawasan dan pemerhatian di rumah (HSO) selama 14 hari dari tarikh 3 Oktober 2020 dan dipakaikan gelang pengawasan.

“Ahli mesyuarat yang bukan merupakan kontak rapat pula dinasihatkan menjalani kuarantin kendiri (self-quarantine) selama 14 hari bermula 3 Oktober 2020 hingga 16 Oktober 2020 dan memantau status kesihatan kendiri (self-health monitoring) di rumah setiap hari menggunakan ‘home assessment tool’ (HAT) dalam aplikasi MySejahtera,” katanya. –Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.