nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

561 positif, 2 kematian, 5 kluster baharu

11 OKT: Sebanyak 561 kes baharu positif COVID-19 dilaporkan setakat jam 12 tengah hari tadi sekali gus menjadikan jumlah kes positif COVID-19 di Malaysia adalah sebanyak 15,657 kes.

Selain itu, sebanyak dua kematian dilaporkan justeru, menjadikan jumlah kumulatif kes kematian COVID-19 di Malaysia adalah sebanyak 157 kes (1.0 peratus daripada jumlah keseluruhan kes).

Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah berkata, kes pertama iaitu lelaki warga emas berumur 67 tahun meninggal dunia di Hospital Duchess of Kent, Sabah dan menghidap tuberculosis dan penyakit jantung.

“Kes kedua pula melibatkan lelaki warga emas berusia 63 tahun yang meninggal dunia di Hospital Tawau dan mempunyai penyakit kencing manis dan darah tinggi,” katanya dalam sidang media perkembangan terkini COVID-19 yang disiarkan secara langsung melalui Facebook, hari ini.

Menurut beliau, jumlah kes aktif dengan kebolehjangkitan COVID-19 adalah 4,587 kes dan mereka telah diasingkan dan diberi rawatan.

Dr Noor Hisham memaklumkan, daripada 561 kes baharu yang dilaporkan, lapan kes adalah kes import yang telah mendapat jangkitan dari luar negara iaitu dari Indonesia, China, Singapura, Kemboja dan Arab Saudi.

Beliau memberitahu, bagi kes penularan dalam negara pula, 488 kes dikesan di Sabah, 25 kes di Selangor, 16 kes di Kedah, lapan kes di Kuala Lumpur, lima kes di Labuan, tiga kes di Johor, tiga kes di Melaka, tiga kes di Terengganu dan masing-masing satu kes di Perak dan Pulau Pinang.

“Sehingga kini, terdapat 90 kes positif COVID-19 yang sedang dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU), di mana 29 kes memerlukan bantuan pernafasan,” jelasnya.

Dr Noor Hisham berkata, sebanyak 133 kes yang pulih COVID-19 hari ini dan jumlah kumulatif kes yang telah pulih sepenuhnya dari COVID-19 adalah 10,913 kes (69.7 peratus daripada jumlah keseluruhan kes).

Beliau turut mengumumkan sebanyak lima kluster baharu dikesan hari ini iaitu Kluster Kasih, Surat dan dan Khazanah di Sabah; Kluster Sungei Way di Selangor dan Kuala Lumpur serta Kluster Bah Bundle di Labuan. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.