nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Benarkah Anwar dapat sokongan lebih 120 MP?

13 OKT: Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim mendakwa kononnya beliau telah beroleh sokongan majoriti daripada 120 Ahli Parlimen dalam komplotnya menjatuhkan kerajaan Perikatan Nasional (PN).

Beliau juga mengesahkan telah mempersembahkan dokumen sahih mengenai ‘majoriti kukuh dan meyakinkan’ Ahli-ahli Parlimen yang menyokongnya kepada Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah ketika menghadap Seri Paduka di Istana Negara, pagi tadi.

“Saya pohon semua pihak beri ruang dan wewenang kepada Agong menjalankan tanggungjawab mengikut lunas Perlembagaan dan mengikut budi bicara Tuanku untuk menelaah dokuman dan dalam sehari dua ini, memanggil ketua-ketua parti untuk mengesahkan dan dapat input.

“Soal hari ini bukan kemenangan dan kekalahan sesiapa tetapi soal menegakkan negara yang maju dan adil dalam menangani malapetaka COVID-19 dan memacu ekonomi yang meyakinkan,” katanya dalam sidang media di sebuah hotel di Kuala Lumpur, sebentar tadi.

Walau bagaimanapun, Istana Negara dalam satu kenyataan hari ini mengesahkan bahawa Anwar hanya mempersembahkan jumlah Ahli Parlimen yang menyokong beliau, dan bukannya senarai nama bagi mengukuhkan dakwaan itu.

Sementara itu, Anwar terus berahsia mengenai siapakah senarai Ahli Parlimen menyokong beliau menjadi Perdana Menteri.

Ketika ditanya mengenai senarai terperinci 120 Ahli Parlimen yang didakwa menyokongnya, Anwar berkata, senarai penuh nama wakil rakyat yang menyokongnya akan diumumkan dalam masa terdekat.

“Kita akan keluarkan kenyataan media kemudian mengenai senarai nama 120 Ahli Parlimen yang bersama saya tidak lama lagi,” katanya.

Beliau turut mendakwa kerajaan Perikatan Nasional (PN) pimpinan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin sudah jatuh.

Sehubungan itu, Anwar menyerahkan kepada kebijaksanaan Yang di-Pertuan Agong membuat keputusan yang terbaik untuk masa depan negara.

Mengulas lanjut, beliau menyatakan tidak membuat sebarang perjanjian untuk membebaskan mana-mana individu daripada pertuduhan jenayah bagi mendapatkan sokongan Ahli Parlimen terbabit.

“Tidak timbul isu wujud perjanjian dengan mana-mana pihak. Ia adalah dakwaan tidak berasas serta tidak bertanggungjawab,” katanya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.