nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Dr Zulkifli keluar wad, disah sembuh dari COVID-19

14 OKT: Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama), Senator Datuk Seri Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri, hari ini, dibenarkan keluar dari wad Hospital Tuanku Ja’afar, Seremban selepas disahkan pulih sepenuhnya daripada penyakit COVID-19.

Bagaimanapun, bekas Mufti Wilayah Persekutuan itu berkata Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) menasihatkannya untuk mengutamakan rehat di rumah sehingga selesai Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB).

“Alhamdulillah, pujian dan syukur kepada Ilahi dengan pelbagai kurniaan dan anugerah yang tidak terhitung buat kita semua. Selawat dan salam ke atas Nabi SAW, keluarga, sahabat dan yang mengikut jejak langkahnya hingga Hari Kebangkitan.

“Saya telah dibenarkan untuk keluar dari wad pada petang ini kerana telah disahkan pulih sepenuhnya daripada COVID-19. Segala puji bagi Allah yang mana dengan nikmatnya sempurna segala kebaikan. Pun begitu, pihak KKM menasihatkan saya untuk mengutamakan rehat di rumah sehingga selesai PKPB,” katanya dalam satu hantaran menerusi laman Facebooknya di sini, sebentar tadi.

Berikutan itu, Dr Zulkifli berkata buat masa ini, beliau disarankan untuk tidak bertemu sesiapa dan sebarang pertemuan adalah melalui sidang video sahaja.

“Saya akan terus memantau semua gerak kerja dan laporan agensi-agensi agama di bawah tanggungjawab saya dari rumah. Apa-apa makluman umum akan disampaikan melalui media sosial saya.

“Fokus utama saya buat masa ini adalah penyaluran bantuan kepada kelompok sasar terutamanya di Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Putrajaya dan Selangor. Ini kerana PKPB telah bermula dan bantuan-bantuan perlu disalurkan dengan sesegera mungkin,” katanya yang disahkan positif COVID-19, pada 5 Oktober lalu.

Berikutan itu Dr Zulkifli mendoa rakyat yang menghidap COVID-19 segera sembuh dan dapat kembali meneruskan kehidupan bersama-sama keluarga tercinta.

“Terima kasih kepada YAB Perdana Menteri, Ahli-Ahli Jemaah Menteri, para ulama’ di seluruh dunia yang menghantar pesanan mesej kepada saya dan semua rakyat Malaysia yang mendoakan saya. Tidak lupa kepada Menteri Kesihatan, Ketua Pengarah Kesihatan Malaysia dan warga KKM khususnya di HTJ.

“Semoga Allah SWT melimpahkan kebaikan, keberkatan dan keharmonian kepada Malaysiaku yang tercinta. Moga perpaduan kita rakyat Malaysia terus terpelihara. Sentiasa ingat pepatah lama, “Carik-carik bulu ayam, lama-lama bercantum juga.

“Saya doakan semoga rakyat Malaysia yang menghidap COVID-19, segera sembuh dan dapat kembali meneruskan kehidupan bersama-sama keluarga tercinta,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.