nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pengaruh dadah, pemandu MyVi dipenjara 6 tahun, denda

15 OKT: Pemandu Perodua MyVi yang menyebabkan kematian seorang anggota tentera dalam kemalangan Sabtu lalu, dijatuhi hukuman penjara enam tahun dan denda RM8,000 oleh Mahkamah Majistret Johor Bahru, hari ini, atas kesalahan memandu di bawah pengaruh dadah.

Majistret Suhaila Shafi’uddin membuat keputusan berkenaan selepas Nur Fatin Nazrah Suhaimi, 23, mengaku bersalah atas pertuduhan dihadapi.

Suhaila turut memerintahkan Nur Fatin yang juga seorang pekerja kilang, membayar denda berjumlah RM3,300 atas tiga lagi kesalahan iaitu tidak mempunyai lesen memandu dan memandu kenderaan tiada cukai jalan serta insurans, selepas turut mengaku bersalah atas ketiga-tiga kesalahan berkenaan.

Nur Fatin mengaku bersalah terhadap emopat pertuduhan mengikut Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987 yang dibacakan di depan majisret Suhaila Shafi’uddin.

Bagi pertuduhan pertama di Mahkamah Majistret Trafik, tertuduh didakwa mengikut Seksyen 44 APJ 1987 kerana memandu bawah pengaruh minuman yang memabukkan atau dadah dan dikenakan hukuman penjara 6 tahun serta denda RM8,000.

Satu lagi pertuduhan membabitkan Akta Dadah Berbahaya (ADB) 1952 dibuat di depan Majistret R. Salini.

Nur Fatih yang mengaku bersalah pertuduhan kelima iaitu kesalahan memasukkan dadah ke dalam badan dihatuhi hukuman penjara tujuh bulan.

Sabtu lalu, polis menahan wanita yang terbabit dalam kemalangan di Kilometer 4 Jalan Johor Bahru-Kota Tinggi di sini, hingga menyebabkan seorang anggota Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM), Laskar Kanan Mohd Rizal Buseri, 31, maut di lokasi kejadian.

Rakaman kemalangan itu tular di media sosial dan mendapat perhatian masyarakat secara meluas.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.