nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kuarantin kendiri PM berakhir, keputusan negatif

17 OKT: Tempoh kuarantin kendiri Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin disahkan tamat semalam setelah dua ujian pengesanan COVID-19 terhadap beliau menunjukkan keputusan negatif.

Pejabat Perdana Menteri berkata, seperti yang dimaklumkan sebelum ini, Muhyiddin telah dinasihatkan oleh Kementerian Kesihatan (KKM) untuk menjalani kuarantin kendiri selama 14 hari.

“KKM telah menjalankan ujian saringan pengesanan COVID-19 bagi sampel kedua ke atas Perdana Menteri pada 14 Oktober 2020 dan telah disahkan negatif pada 15 Oktober 2020.

“Sehubungan itu, Pejabat Perdana Menteri ingin memaklumkan bahawa kedua-dua ujian pengesanan COVID-19 bagi Perdana Menteri sepanjang tempoh kuarantin kendiri telah disahkan negatif dan tempoh kuarantin kendiri beliau tamat pada 16 Oktober 2020,” kata Pejabat Perdana Menteri dalam satu kenyataan, hari ini.

Muhyiddin menjalani kuarantin kendiri selepas menjadi kontak rapat dengan Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama) Datuk Seri Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri yang disahkan positif COVID-19 dan menjalani rawatan di sebuah hospital di Seremban.

Muhyiddin Yassin
Muhyiddin mempengerusikan mesyuarat khas MKN secara sidang video pagi tadi.

Dalam pada itu, jelas Pejabat Perdana Menteri, Muhyiddin terus komited mempengerusikan mesyuarat khas Majlis Keselamatan Negara (MKN) berkenaan COVID-19 yang diadakan secara sidang video pagi tadi.

“Walaupun tempoh kuarantin kendiri telah tamat, mesyuarat khas MKN masih dijalankan melalui sidang video sebagai langkah berjaga-jaga dalam menghadapi situasi semasa COVID-19 di dalam negara,” katanya.

Mesyuarat khas MKN berlangsung setiap hari mulai 7 Oktober lalu. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.