nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Balqis nafi berita palsu fitnah Ab Rauf

19 OKT: Seorang wanita, hari ini, menafikan berita palsu kononnya Yang Dipertua Dewan Undangan Negeri (DUN) Melaka, Datuk Seri Ab Rauf Yusoh, cuba merogolnya di sebuah hotel di Ayer Keroh, Melaka, pada 2 Oktober lalu.

Berikutan itu mangsa yang dikenali sebagai Balqis membuat laporan di Balai Polis Ayer Keroh Melaka pada jam 10.55 pagi tadi bagi menafikan dakwaan berkenaan.

Mangsa menjelaskan dia membuat laporan polis selepas dimaklumkan pengurusnya bahawa terdapat satu berita palsu tersebar dalam media sosial yang mendakwa Ab Rauf cuba merogolnya ketika mengiringi bilik ke bilik hotel ditempahnya, pada 2 Oktober lalu.

Berikutan itu, mangsa menafikan dakwaan palsu yang disebarkan oleh pemilik akaun Facebook dikenali sebagai Kamaruddin bin Lajid dan aplikasi WhatsApp berhubung perkara itu.

“Saya tidak tahu apa tentang ‘statement’ yang diviralkan dan tujuan saya membuat laporan ini adalah untuk keselamatan diri saya dan keluarga dan rujukan SKMM (Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia),” katanya dalam salinan laporan polis yang dilihat wartawan PN BBC Portal, hari ini.

Dakwaan palsu yang tular itu dipercayai didalangi pihak tertentu yang mahu mencemarkan nama Ab Rauf.

Setakat ini, Ab Rauh masih belum mengulas atau memberi kenyataan berhubung fitnah tersebut. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.