nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Finnair jual menu penerbangan di kedai runcit

19 OKT: Selepas Thai Airways dan Singapore Airlines, kini Finnair muncul menjadi syarikat penerbangan terkini menawarkan menu yang dihidangkan dalam pesawat ketika penerbangan kepada orang awam.

Akhbar tempatan Ilta-Sanomat melaporkan, syarikat penerbangan nasional Finland itu telah mula menjual makanan eksklusif kelas bisnes di rangkaian pasar raya domestik, K-Citymarket sejak 15 Oktober.

Tindakan inovatif itu dilakukan bagi mengekalkan pekerjaan ramai staf katering, Finnair Kitchen sambil menawarkan pengalaman unik menu di pesawat kepada mereka yang merinduinya setelah sudah lama tidak menaiki kapal terbang.

Operator penerbangan milik kerajaan Finland itu berkata, skim perintis sajian ‘hasil tangan’ petugas dinamakan Cita Rasa Finnair, buat permulaan dijual di K-Citymarket cawangan Tammisto, Vantaa.

Premis itu dipilih kerana lokasinya kebetulan berhampiran ibu pejabat Finnair Kitchen dan syarikat penerbangan tersebut selain terletak berdekatan Lapangan Terbang Antarabangsa Helsinki-Vantaa.

Sajian sedia dimakan terus itu termasuk bebola rusa, daging salai Artik dan teriyaki ala Jepun dengan menu dijual turut dijamin sesuai tepati selera masyarakat Nordik dan benua Asia yang agak cerewet.

Produk berkenaan akan ditukar pihak Finnair Kitchen setiap dua minggu dengan harga serendah 5.90 euro (RM28.70) untuk jenis menu permulaan sehingga 12.90 euro (RM62.70) bagi hidangan utama.

Finnair merupakan salah satu operator yang terbang antara 116 destinasi Eropah, Asia dan Amerika Utara dengan beberapa tukang masak Asia turut diambil berkhidmat di unit katering syarikat tersebut.

Langkah itu dibuat ketika banyak syarikat penerbangan di seluruh dunia berusaha mengeksploitasi sumber mereka sepanjang pandemik Covid-19 yang menyaksikan banyak pesawat ‘tersadai’ di lapangan terbang.

Justeru, ada operator mengambil kesempatan atas permintaan orang ramai yang rindu untuk terbang susulan kebanyakan penerbangan komersial terpaksa dibatalkan kerana penutupan ruang udara.

Ada syarikat menawarkan penerbangan simulasi, perjalanan ‘tiruan’ dengan pesawat berlepas dan mendarat di lokasi sama, atau penumpang boleh melepak dalam kapal terbang untuk tempoh tertentu.

Kimmo Sinoven, pengurus kedai di K-Citymarket Tammisto berkata, menu itu diubah suai dengan kurang garam dan rempah berbanding sajian sebenar yang ditawarkan dalam operasi penerbangan.

“Deria rasa penumpang lazimnya terasa hambar akibat faktor altitud tinggi. Saya rasa semua orang ada keinginan untuk mengembara sekarang dan kami boleh memuaskan hasrat tersebut,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.