nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Cemar Sg Gong: Pemilik syarikat jentera direman esok

21 OKT: Polis Diraja Malaysia (PDRM) mengesahkan pemilik sebuah syarikat membaiki dan menjual jentera pembinaan ditahan pagi ini bersama anaknya bagi membantu siasatan berhubung kes pencemaran air Sungai Gong, Rawang.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Selangor, Datuk Fadzil Ahmat berkata, mereka yang berusia 31 dan 62 tahun itu ditahan jam 11.30 pagi ini bagi membantu siasatan.

Menurut beliau, turut ditahan adalah enam pekerja termasuk empat warga asing dari Nepal, Pakistan dan Myanmar.

“Kesemua mereka akan direman esok di Mahkamah Selayang dan kes disiasat mengikut Seksyen 430 Kanun Keseksaan,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Terdahulu, pihak Air Selangor mengesan bau abnormal pada sumber air mentah di Sungai Selangor pada 12.38 tengah malam 19 Oktober lalu.

Berikutan itu Loji Rawatan Air (LRA) Rantau Panjang terpaksa dihenti tugas apabila kadar bau dikesan pada paras tiga ton.

Pada jam 2.00 pagi, beberapa LRA yg lain terpaksa dihenti tugas apabila kadar bau dikesan pada paras tiga ton.

Hasil siasatan awal mendapati bau yang dikesan berakhir di alur air Sungai Gong, Rawang yang disyaki bermula dari sebuah syarikat membaiki dan menjual jentera jentera pembinaan.

Pencemaran itu menyebabkan lebih sejuta pengguna membabitkan 1,292 kawasan di enam wilayah Lembah Kelang mengalami gangguan bekalan air. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.