nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Angan-angan Anwar jadi PM terus terkubur

22 OKT: Keputusan UMNO melakukan gencatan politik dengan menyatakan pendirian mendukung kerajaan Perikatan Nasional (PN) telah menguburkan cita-cita Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk menjadi Perdana Menteri.

Penganalisis politik, Dr Kamarul Zaman Yusoff berkata, keputusan UMNO ini memberi tamparan yang amat hebat kepada Ketua Pembangkang itu yang sebelum ini menyatakan kepada Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah dan rakyat bahawa mempunyai sokongan kuat daripada Ahli-ahli Parlimen UMNO.

Menurut beliau, ini membuktikan kenyataan yang sering diuar-uarkan oleh Anwar hanyalah pembohongan semata-mata malah membuatkan pembangkang tidak duduk senang dengan keputusan yang diambil oleh UMNO.

kamarul zaman yusoff
KAMARUL ZAMAN YUSOFF

“Bila sudah ada kenyataan UMNO ingin membuat genjatan politik dan menyokong PN maka sudah pastilah hal ini bertentangan dan menyanggah kenyataan dan dakwaan oleh Datuk Seri Anwar bahawa beliau sudah mendapat sokongan sokongan Ahli Parlimen UMNO.

“Macam mana Anwar nak peroleh sokongan jika tiada yang menyokongnya. Seimbas lalu bila Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi buat kenyataan begini maka gambaran dapat dilihat oleh rakyat membuktikan Anwar membohogi rakyat jelata.

“Ini keputusan yang bagus daripada Presiden UMNO dan nampaknya Sallehuddin Ayub dan Mahfuz Omar amat tidak senang dengan keputusan ini,” katanya ketika dihubungi PN BBC Portal, hari ini.

Semalam, UMNO mengambil pendirian mendukung kerajaan Perikatan Nasional (PN) dalam memfokuskan agenda membantu rakyat dan negara mendepani pandemik COVID-19 serta kegawatan ekonomi.

Ahmad Zahid berkata, untuk itu, UMNO melakukan gencatan politik bagi memastikan agenda menangani COVID-19 dan membantu rakyat yang sedang dihimpit kesusahan dan kegelisahan akibat hambatan ekonomi dapat ditangani dan diutamakan.

UMNO mengarahkan semua kepimpinan parti yang berada dalam Kabinet ketika ini memberikan sepenuh tumpuan kepada usaha untuk membantu rakyat dan meringankan beban yang ditanggung mereka akibat dampak ekonomi dan pandemik COVID-19.

Kamarul Zaman yang merupakan Pensyarah Kanan Kolej Undang-Undang, Kerajaan dan Pengajian Antarabangsa (COLGIS) UUM memberitahu, namun keputusan ini perlu diselaraskan dan dipersetujui di dalam Mesyuarat Majlis Tertinggi (MT) UMNO agar menjadi keputusan rasmi parti tersebut.

“Jadi, kita kena tunggu MT bersidang seblum dapat keputusan sahih yang betul-betul 100 peratus tidak boleh dipersoalkan kerana sebelum ini keputusan pertimbangan menarik diri dari PN dipersetujui dalam Mesyuarat Biro Politik.

“Maka sebaiknya pendirian UMNO ini turut dilakukan dan dibuat atas nama biro politik dan majlis tertinggi namun disebabkan pandangan peribadi Zahid tiada tentangan, maka keputusan oleh Presiden itu dianggap dipersetujui oleh pemimpin UMNO yang lain,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.