nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

DAP kecewa, tak sokong komplot Anwar

23 OKT: Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim, dikatakan ‘gila kuasa dan terlalu tamak’ sehingga sanggup membelakangkan sekutu kuatnya dalam Pakatan Harapan (PH) terutamanya DAP semata-mata untuk melaksanakan rancangan merampas pentadbiran negara daripada kerajaan Perikatan Nasional (PN) dan mengangkat dirinya sebagai Perdana Menteri.

Akibat tidak berpuas hati dan kecewa dengan tindakan Ketua Pembangkang di Dewan Rakyat berkenaan menyebabkan Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng akhirnya membuka mulut dan mendedahkan bahawa DAP tidak terbabit dengan rancangan terbaharu Anwar kerana Presiden itu PKR membuat rancangan sendiri tanpa berbincang dengan parti sekutu dalam PH lain.

Justeru, Guan Eng mendedahkan sebab itulah beliau dan pemimpin parti komponen PH lain tidak bersama ketika Anwar membuat pengumuman mempunyai cukup majoriti untuk mengambil alih kerajaan Persekutuan, pada 23 September lalu.

“Bukankah ia wajar dibuat pihak yang sesuai, berbanding Anwar seorang? Kita bimbang ini akan menjejaskan kewibawaannya, tetapi dia sangat yakin. Dia membuat keputusan itu, dan sebab itu kami tidak berada bersama ketika pengumuman. Itu keputusannya sendiri,” katanya dalam satu temu bual bersama sebuah portal berita di sini, baru-baru ini.

Ahli Parlimen Bagan itu juga mempersoalkan tindakan Anwar membuat pengumuman bahawa kerajaan PN pimpinan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin sudah runtuh dalam tempoh tiga hari sebelum sebelum hari pengundian bagi Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah pada 26 September lalu.

Beliau yang sedang berdepan pertuduhan rasuah juga mengecam kenyataan dikeluarkan PKR baru-baru ini yang menunjukkan parti pimpinan Anwar itu seolah-oleh memang bekerjasama dengan UMNO.

Guan Eng yang juga bekas Menteri Kewangan berkata, DAP sudah memberitahu Anwar kerjasama dengan UMNO bukanlah satu pilihan terbaik.

“Kita berlawan dengan UMNO. Ketika Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah, di Kota Kinabalu, saya kata kita tak akan bersama dengan UMNO di bawah pimpinan Presidennya, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi dan Datuk Seri Najib Razak.

“Kita melawan mereka dalam pilihan raya. Kita bersatu dalam hasrat menyingkirkan kerajaan kleptokrat Barisan Nasional (BN) yang diketuai UMNO, bagaimana kita boleh patah balik dan bekerjasama dengan mereka?”

Pada 21 Oktober, Ahmad Zahid mengumumkan ‘gencatan politik’ seminggu selepas Biro Politik parti itu mempertimbangkan semula sokongan terhadap kerajaan PN pimpinan Muhyiddin.

Selain itu, Setiausaha Agung PKR, Datuk Seri Saifuddin Nasution Ismail mengatakan PKR menghormati keputusan UMNO tetapi parti itu akan terus berusaha ‘ke arah mengembalikan mandat rakyat’ bersama-sama Ahli Parlimen yang mempunyai hasrat sama.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.