nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MB tak mahu tutup semua sekolah walau Seremban Zon Merah

23 OKT: Kerajaan Negeri Sembilan belum bercadang untuk menutup semua sekolah di negeri ini walaupun Kementerian Kesihatan (KKM) mengesahkan Seremban dikategorikan sebagai kawasan zon merah, semalam.

Menteri Besar, Datuk Seri Aminuddin Harun, berkata keputusan itu dibuat berdasarkan Mesyuarat Jawatankuasa Kerja Keselamatan Negeri Khas COVID-19 yang diadakan di Wisma Negeri, pagi tadi.

“Setakat ini tidak ada keperluan untuk menutup semua sekolah di Negeri Sembilan. Keputusan ini kita ambil hasil perbincangan dalam Mesyuarat Jawatankuasa Kerja Keselamatan Negeri (JKKN) Khas COVID-19, pagi ini.

“Hanya tiga sekolah yang diarahkan tutup baru-baru ini iaitu Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Tunku Besar Tampin, Sekolah Tinggi Islam As-Sofa (STIAS) di Senawang dan SMK Datuk Undang Haji Adnan (DUHA), Rembau susulan terdapat kes positif COVID-19 di sekolah berkenaan,” katanya pada sidang media di pejabat rasminya, Seremban, hari ini.

Sehingga tengah hari semalam, Negeri Sembilan merekodkan 38 kes baharu positif COVID-19 menjadikan jumlah keseluruhan kes sebanyak 1,157 kes.

Daripada jumlah itu, 1,066 kes telah sembuh dan discaj manakala 83 kes yang masih menerima rawatan di wad serta kematian masih kekal lapan lapan kes.

Daerah Seremban dikategorikan sebagai zon merah selepas KKM melaporkan terdapat 50 kes positif COVID-19 di Seremban, Negeri Sembilan.

Dalam pada itu, Aminuddin turut menasihatkan ibu bapa supaya tidak panik susulan adanya kes positif Covid-19 di sekolah terlibat kerana langkah sewajarnya telah diambil oleh pihak berkuasa bagi membendung penularan wabak itu.

“Bagaimanapun, orang awam terutamanya yang berada di kawasan zon merah, diingatkan supaya sentiasa mematuhi prosedur operasi standard (SOP) selain hanya keluar rumah jika ada keperluan,” katanya.

Mengulas lanjut, Aminuddin berkata, sehingga semalam terdapat 38 kes baharu Covid-19 dicatatkan di negeri ini menjadikan jumlah keseluruhan kes Covid-19 sebanyak 1,157 kes.

“Dari jumlah tersebut, 1,066 kes telah sembuh dan discaj, 83 kes yang masih menerima rawatan di wad, dan lapan kes telah meninggal dunia.

“Pertambahan 38 kes baharu semalam, 33 kes daripadanya merupakan saringan kontak rapat kes penularan tempatan yang merupakan kluster baharu, Kluster Sofi,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.