nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sepuluh kematian, 710 kes baru

23 OKT: Sebanyak 710 kes baru COVID-19 hari ini dengan Sabah dan negeri-negeri di Lembah Klang terus mencatatkan kes harian tertinggi.

Paling mendukacitakan apabila 10 kematian akibat COVID-19 dilaporkan hari ini yang juga angka kematian harian tertinggi pernah dilaporkan setakat ini.

Keseluruhannya Sabah mencatatkan 528 penularan diikuti Selangor dengan 62 kes yang turut melaporkan dua kluster baru.

Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah berkata, daripada 528 kes yang dilaporkan di Sabah, 203 daripadanya daripada kluster-kluster sedia ada serta satu kluster baru.

Katanya, di Selangor pula, 29 kes daripada kluster-kluster termasuk 10 kes daripada kluster baharu iaitu Kluster Palma dan Kluster Jaya manakala 18 dari saringan kontak rapat.

Ujar beliau, ini diikuti dengan Pulau Pinang yang melaporkan 39 kes melibatkan penularan daripada kluster-kluster sedia ada.

“Di Negeri Sembilan, 37 kes dikesan hari ini termasuk 27 kes melibatkan pelajar institusi tahfiz di Senawang.

“Labuan pula melaporkan 19 kes manakala Kuala Lumpur mencatatkan 10 kes yang turut melaporkan satu kluster baru.

“Di Perak pula empat kes baru dilaporkan, Johor (4), Terengganu (2), Sarawak (2) manakala Kedah dan Pahang masing-masing melaporkan satu kes,” katanya dalam kenyataan akhbar hari ini.

Menurut beliau, sehingga kini terdapat 90 individu disahkan positif COVID-19 sedang dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU) dengan 28 daripadanya memerlukan alat bantuan pernafasan.

Katanya, dukacita dimaklumkan kes kematian akibat virus ini bertambah menjadi 214 kes apabila 10 lagi kematian dilaporkan hari ini.

“Daripada 10 kes kematian ini, terdapat satu kes dilaporkan di Alor Setar dan Labuan manakala lapan lagi di Sabah iaitu lima di Sandakan, manakala masing-masing satu di Kota Kinabalu, Tuaran dan Likas,” katanya.

Menurut beliau, individu positif COVID-19 termuda yang meninggal dunia hari ini ialah seorang lelaki berusia 33 tahun di Likas, Kota Kinabalu dan beliau mempunyai penyakit buah pinggang.

Katanya, pesakit COVID-19 tertua meninggal dunia pula seorang pesakit lelaki berusia 77 tahun dan mempunyai beberapa kompilasi penyakit termasuk kanser.

Sementara itu, katanya, terdapat satu kes import yang dilaporkan hari ini melibatkan jangkitan dari Nepal.

“Keseluruhan hari ini, sebanyak 467 kes sembuh telah dilaporkan dan ini ini menjadikan kes positif dengan kebolehjangkitan COVID-19 yang sedang dirawat berjumlah 8,416 kes.

“Jumlah keseluruhan kes positif COVID-19 yang dilaporkan di negara ini pulka berjumlah 24,514 kes,” ujarnya. – Oleh M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.