nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Dr Noor Hisham berkongsi ayat al-Quran, beri kata semangat

25 OKT: Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah terus memberikan kata-kata semangat kepada petugas kesihatan barisan hadapan dan disebalik tabir dalam memerangi penularan wabak Covid-19 terutama di Sabah sekarang.

Dr Noor Hisham berkata, semua petugas barisan hadapan bersatu hati dan bersungguh-sungguh untuk mencegah penularan secara “proactive” dan “preemptive” dan mengambil tindakan kesihatan awam di lapangan serta merawat pesakit di hospital dan Pusat Rawatan dan Kuarantin berisiko rendah (PKRC).

“Kepada semua petugas kesihatan barisan hadapan dan di sebalik tabir. Marilah kita sama-sama kekalkan usaha bersungguh-sungguh memerangi penularan Covid-19 dalam negara khususnya di negeri Sabah.

“Kita juga perlu mencegah penularan secara “proactive” dan “preemptive” dan mengambil tindakan kesihatan awam di lapangan serta merawat pesakit di hospital dan PKRC,” katanya dalam satu kenyataannya di Facebooknya di sini hari ini.

noor hisham abdullah

Media semalam melaporkan selepas mencatat kes kematian tertinggi dengan 10 kes kelmarin, semalam jumlah kes baharu positif COVID-19 pula mencatat angka tertinggi dengan 1,228 kes.

Dr Noor Hisham dalam kenyataannya semalam berkata, daripada jumlah itu, sebanyak 1,217 kes merupakan penularan tempatan manakala 11 kes lagi dari luar negara, manakala sebanyak tujuh kematian dicatatkan semalam, menjadikan jumlah keseluruhan 221 kematian.

Dalam pada itu Dr Noor Hisham juga mengajak semua petugas barisan hadapan supaya membetulkan niat sebelum melaksanakan tugas masing-masing.

“Sebelum kita berjuang setiap hari pasangkan niat kita nawaitu kita berkhidmat demi Allah SWT dan insya-Allah akan dipermudahkan dan dilindungi insya-Allah.

“Bertabah dan bersabarlah dengan tugasan kita, negara bergantung kepada kita. Kita adalah barisan harapan negara. Sesungguhnya sesudah kesulitan ini ada kemudahan InshaAllah,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.