nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

1,240 kes baru, tertinggi pernah direkodkan

26 OKT: Kes baru COVID-19 hari ini mencatatkan rekod angka harian tertinggi dengan 1,240 kes yang turut melibatkan dua kes import.

Angka tersebut mengatasi kes harian tertinggi yang pernah dilaporkan kelmarin dengan 1,228 kes.

Turut dilaporkan hari ini, tujuh lagi kematian akibat COVID-19 dan tiga kluster baru manakala keseluruhan penularan kini bertambah 27,805 kes.

Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah berkata, daripada 1,238 penularan tempatan, tiga perempat daripadanya atau 927 kes dilaporkan di Sabah.

Menurut beliau, kedua tertinggi ialah negeri-negeri di Lembah Klang dengan Selangor sahaja melaporkan 177 kes manakala Kuala Lumpur 17 kes.

“Ini diikuti Pulau Pinang dengan 61 kes, Negeri Sembilan (25), Perak (8), Sarawak (7), Labuan (6), Johor (4) manakala Kedah dan Terengganu masing-masing dengan tiga kes.

“Turut melaporkan kes baru hari ini Melaka dengan dua kes manakala Pahang, Kelantan, Perlis dan Putrajaya sifar kes,” katanya dalam sidang akhbar di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), Putrajaya hari ini.

Menurut Noor Hisham, 500 daripada 1,240 kes hari ini adalah dari Penjara Kepayan, Seberang Perai dan Penjara Tapah yang merupakan kluster baharu.

“Sebanyak 691 lagi pesakit sembuh dilaporkan dan ini menjadikan kes aktif dengan kebolehjangkitan COVID-19 mencecah 9,744.

“Seramai 94 daripada individu disahkan positif kini dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU) manakala 31 daripadanya memerlukan alat bantuan pernafasan,” katanya.

Tambah beliau, mendukacitakan apabila terdapat tujuh lagi kematian akibat COVID-19 dilaporkan hari ini.

“Ini menjadikan jumlah kumulatif kematian sebanyak 236 kes.

“Kesemua tujuh kes kematian itu dilaporkan di Sabah melibatkan Sandakan (dua), Tawau (satu), Tuaran (satu) dan Kota Kinabalu (tiga),” ujarnya. -Oleh M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.