nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

835 kes baru, Sabah turun, N. Sembilan naik mendadak

27 OKT: Kes baharu Covid-19 kembali mencatatkan tiga angka dengan 835 penularan dilaporkan di seluruh negara hari ini berbanding 1,240 kes semalam yang juga rekod harian tertinggi.

Negeri Sabah turut mencatatkan penurunan kes yang agak ketara hari ini apabila hanya 410 penularan dilaporkan, kira-kira 45 peratus daripada keseluruhan kes berbanding semalam yang mencecah 927 kes.

Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah berkata, Negeri Sembilan bagaimanapun melaporkan peningkatan penularan dengan 155 kes dikesan.

Katanya, ini diikuti Selangor dengan 126 kes manakala Labuan yang melaporkan satu kluster baru mencatatkan peningkatan penularan melibatkan 76 kes baru Covid-19.

Turut melaporkan kes hari ini ujar Noor Hisham ialah, Sarawak dengan 16 kes, Pulau Pinang (13), Perak 911), Kuala Lumpur (11), Johor (lapan), Kedah (empat), Terengganu (empat) dan Putrajaya, satu kes.

“Hari ini juga melaporkan 674 kes sembuh di seluruh negara dan ini menjadikan kes aktif dengan kebolehjangkitan Covid-19 sebanyak 9,903.

“Seramai 89 individu disahkan positif Covid-19 kini dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU) manakala 32 lagi memerlukan alatbantuan pernafasan,” katanya dalam sidang akhbar di Putrajaya hari ini.

Menurut Noor Hisham, pihaknya juga mengenal pasti dua lagi lagi kluster baru hari ini manakala kematian pula mencatatkan dua lagi kes.

“Ini menjadikan jumlah kumulatif kes kematian akibat COVID-19 kini meningkat kepada 238 kes.

“Kedua-dua kes kematian hari ini dilaporkan di Hospital Tawau. Pihak KKM mengucapkan takziah kepada anggota keluarga terlibat,” katanya.

Sementara itu, katanya, lima kes import dikenal pasti hari ini dengan empat daripadanya bukan warganegara.

“Jangkitan berkenaan melibatkan kepulangan dari India (dua kes), Indonesia, Thailand dan Bulgaria,” ujarnya. -Oleh M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.