nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Erdogan mangsa penghinaan terbaharu Charlie Hebdo

28 OKT: Presiden Turki, Recep Tayyip Erdogan menjadi mangsa penghinaan terbaharu majalah satira mingguan Perancis, Charlie Hebdo.

Memetik laporan Anadolu, majlis yang sering mencetuskan kemarahan umat Islam di seluruh dunia itu menyiarkan ‘karikatur memualkan’ yang dikatakan merujuk kepada Erdogan.

Jurucakap Presiden Turki, Fahrettin Altun, mengecam perbuatan penerbitan itu dan menyifatkannya sebagai usaha paling menjijikkan.

“Charlie Hebdo baru-baru ini menerbitkan satu siri kartun penuh dengan gambar-gambar hina, kononnya adalah Presiden kita.

“Turki berpendirian menentang kekerasan dan keganasan terhadap orang awam, namun kami tidak akan berdiam diri dalam menghadapi serangan menjijikkan terhadap budaya dan agama kami tanpa mengira dari mana asalnya.

“Kami menyeru semua rakan dan masyarakat Eropah yang berfikiran waras untuk menentang budaya perkauman tidak bertamadun, keganasan intelektual dan pemikiran tidak beradab ini,” katanya melalui ciapan Twitter.

Sementara itu, seorang lagi jurucakap Presiden Turki, Ibrahim Kalin, berkata serangan terhadap hak individu bukanlah satu jenaka atau kebebasan bersuara.

“Tujuan penerbitan ini, dengan mengetepikan moral dan kesopanan, adalah untuk menyemai benih kebencian serta permusuhan,” katanya melalui Twitter.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.